Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: kruidnoten, froyo & mijn allereerste visgraatvlecht!

Ondertussen is de herfst begonnen, maar we hebben toch nog wat aangename temperaturen gehad en wat buiten kunnen vertoeven. En ook al denken we terug aan een heerlijke zomer, toch is het bijna tijd voor warmere kleren, gezellige herfstwandelingen en kruidnoten (jaja, die liggen al in de winkel, en in mijn kast).
Verder neem ook een kijkje naar hoe mijn allereerste visgraatvlecht eruit ziet (wil je graag weten hoe een visgraatvlecht maken, laat het me gerust weten bij de comments en ik wil gerust een stap-voor-stap foto-verslagje maken). Go check it out:

Op weg naar het werk dit tegenkomen, en je dag begint meteen goed! 
Hopelijk krijgen we ook dit najaar de zon nog veel te zien!


Mijn eerste poging voor een fishtail braid! Het zag er nog een beetje ongelijk uit, 
maar ik verschoot er eigenlijk van hoe vlot het wel ging. 

Vorige week mochten wij in Avant-première de nieuwste Disney-film Planes al gaan bekijken! Denk maar aan de film Cars, maar dan met vliegtuigen! Wij zijn alvast heel enthousiast, superleuke film! Vanaf 9 oktober in de cinema, zeker een aanrader volgens mij & the little guy!

Zie hier de nieuwste Vitamin Shake lippenbalsems van Labello, met Acai Bes & Wilde Appel en Veenbes & Framboos. Ze verzorgen en beschermen (spf10) de lippen, maar daarnaast geven ze een subtiel kleurtje en hebben ze een heerlijke geur (de veenbes & framboos ruikt naar aardbei fruitella's).

Mmm, nog even tot sinterklaas, maar de kruidnoten zijn al in het land, en deze truffel-versie is super!

Nieuw seizoen, nieuwe wardrobe... Mijne nieuwe items zag je hier al passeren, maar ook voor the little guy belandden er wat nieuwe spullen in zijn kast. Ik bestelde wat Vans artikelen via Zalando Lounge, en ik mocht ook de River Island kids afdeling gaan ontdekken, die ook naar BE verzenden!

De week van het bos komt eraan van 13 tot 20 oktober, dus we gingen ons dit weekend al wat voorbereiden met een kleine boswandeling/speeltuin-trip.

Aah, summer-memories, verzamelt in een mini-fotoboekje! Via Hema kan je een instagram-fotoalbum laten maken. Je kan er rechtstreeks uploaden via je IG-account, maar evengoed ook andere foto's toevoegen!

Deze week nog enkele dagen een heerlijke nazomer, dus een frozen yogurt 
van Moochie mocht niet ontbreken, so yum!!

Geniet nog van de fijne temperaturen die er deze week nog aankomen!
Petra x