dinsdag 17 september 2013

New in: Fall wardrobe

Eind augustus terug toonde ik jullie al enkele nieuwe trends voor herfst en winter (lees hier). Je kan zeker niet misdoen met leopard-print, heel wat kleur, kraagjes en schouderdetails, oversized en fluffy cardigans, broeken met prints, ...
De herfst komt heel dichtbij, en het weer is nu wel echt omgeslagen, dus ik heb hier en daar al wat nieuwe aankoopjes gedaan voor komend seizoen! Ik heb precies toch wel al een beetje de nieuwe trends gevolgd, al ontbreekt er toch wel nog wat kleur denk ik! Neem eens een kijkje:

Ik vertelde jullie hier al over de leuke nieuwe collectie van Eva Daeleman X Vila. Ik was zo dol op de fluffy leopard cardigan, en toen ik hem spotte op Sans Online, waar ze heel wat kleding online verkopen, wou ik hem dan ook onmiddellijk bestellen. En oh ja, hij is superzacht, warm, fluffy... ik denk dat ik hem nooit meer wil uit doen komende winter!
De broek met print blijft ook helemaal in dit seizoen, en deze van Vila uit de Eva Daeleman collectie is de perfecte kleur voor de herfst en bevat een kleine ruitjesprint. Ik toon jullie zeker nog aan-foto's wanneer het zover is!

Naast de cardigan, stopte ik nog meer leopard in mijn kleerkast! Ik had een beetje schrik om de print echt zo opvallend te dragen (sjaals en een handtas had ik al), maar ik vind het eigenlijk best leuk! Ik ging ook voor een blouse met dezelfde print, die ik haalde bij c&a. Achteraan is ze iets langer dan vooraan, wat ik wel een leuk detail vind. Heb nog geen volledige aan-foto, maar ik heb ze dit weekend wel al uit de kast gehaald, en daarbij maakte ik al deze foto waarbij je het toch al iets kan zien (samen met de tweede poging van mijn fishtail braid, wat denken jullie ervan?).

Ik ben dol op streepjes, en ook enkele nieuwe striped-items mochten niet ontbreken. Ik ging voor een blauw-wit gestreepte trui, die ook enkele rode hartjes heeft, uit c&a, en een zwart-wit gestreepte trui, met een leuk schouderdetail, uit h&m.
De laatste cardigan komt ook van h&m en heeft meer een soort van zebra-print. Is een iets langer model, zonder sluiting dus om gewoon leuk losjes te laten ophangen.

Herfst en winter vragen ook voor comfy kledij, om gezellig thuis in de zetel te zitten. Een sweater is daar perfect voor, en toen ik onlangs een abonnement nam op het magazine Vogue Nederland, kreeg je deze grijze sweater erbij thuisgestuurd, en ik vind hem superleuk!

Zo, dit waren mijn nieuwe aankoopjes (voorlopig toch, het seizoen moet nog beginnen natuurlijk ;)). Ik heb wijselijk beslist sjaals voorlopig niet te gaan bekijken in de winkels (wegens veel te veel en ik kan er maar eentje tegelijk aantrekken, alhoewel de winters hier tegenwoordig wel vragen voor wat extra), maar ik wil zeker nog eens een kijkje gaan nemen naar een paar laarsjes, jassen mogen ook de revue nog passeren, misschien een nieuwe handtas en enkele toffe kleedjes!
Oh ja, ook nog gekocht en niet op de foto's, een leuk jeanshemdje met witte polkadots, en vandaag kocht ik een gebreide zwarte cardigan, een iets langer model, met elleboogpatches in zwart leder, grote knopen en een kap, ook heel leuk en casual.

Wat denken jullie van mijn items? Hebben jullie al geshopt voor het nieuwe seizoen?
Petra x

16 opmerkingen:

 1. we have the same pants! ze zit gewoon zalig, het model is perfect voor mij en de stof dik genoeg! me love

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke aankoopjes! ben dringend op zoek naar enkele leuke pulletjes, ga dadelijk de sans online site eens checken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leopard shirtje staat je erg goed, leuk! Ik heb 2 sweaters bij C&A gekocht voor het nieuwe seizoen, wil niet teveel kopen omdat ik een gastric bypass operatie heb gehad en aan het afvallen ben.. Maar binnenkort ga ik los (in Gent, maar dat wist je al hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :)
   Oh super, dan kan je je binnenkort een volledige nieuwe garderobe gaan aanmeten, iets om naar uit te kijken!

   Verwijderen
 4. Leuk geshopt al ! Ik moet hoognodig beginnen rondshoppen voor mijn fall wardrobe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goed geshopt, en heeeeeel mijn ding! lenen wij eens uit aan elkaar? ;-)
  Ik heb ook nog jas nodig, samen eentje spotten?
  en die trui van vogue, jaloooeeeers :-))) hihi super! geldt die actie nog steeds? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd welkom om iets te lenen ;) en ja, met twee shoppen is altijd gezelliger!
   Ja, die trui is leuk hé! Ik denk niet dat het nu nog geldt, ik had in het laatste magazine iets gezien van een vogue zwempak dat je kreeg...

   Verwijderen
 6. Wat een leuke aankopen!!! Ik ben ook dol op leopard print.. ik wil het niet alleen op mijn nagels maar ook in mijn kleding dus ik moet binnenkort eens op jacht ;-) ik vind de pantalon ook super, hele mooie print!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er alweer knap uit ! Heb al zin om ook nog eens te gaan shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk geshopt ! En die vlecht staat je mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuke dingen al! Ben ook volop into streepjes en prints, laten we er een cozy herfst van maken :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram