Mogelijk gemaakt door Blogger.

De herfst- en wintertrends, mijn favorieten!

Eind augustus! Officieel is het nog zomer, maar die nieuwe collecties in de winkels, daar kan je niet meer omheen! Tijd om jullie een overzichtje te geven van de nieuwste trends, welke outfits terug uit de kast mogen gehaald worden en welke nieuwe spullen er dringend bij moeten komen!
Ik ging in het voorjaar al een kijkje nemen naar de nieuwste herfst- en wintercollecties, dus vandaag is het ideale moment om deze ook te delen met jullie! Het is natuurlijk een kleine selectie, met de dingen die er voor mij uitsprongen!
Denk maar a lot of leopard, heel wat kleur met oa. roze, blauw en oranje, maar ook kraagjes en prints blijven in, en ook heel wat comfy kledij en fluffy stofjes!! Laat die herfst maar komen!

Wat me heel erg opviel, is dat de leopard-print heel vaak terugkwam. Haal dus je inner Fran Fine maar boven en durf dit najaar helemaal te gaan met animal-prints.
Ik heb zelf al enkele sjaals en een handtas in luipaardprint, en hoewel ik het superleuk vind, durf ik me nog altijd niet wagen aan een broek of bloesje.
Vila/Pieces/Only

Kraagjes en andere leuke hals-details zijn sinds vorige herfst/winter een grote hit, en je hoeft ze dus nog niet op te bergen. Heb je er nog geen, dan is het nu hoog tijd!! Daarnaast blijven ook de schouderdetails steeds terug komen!
Essentiel/Vila/Selected/Vila/Vero Moda

De dagen worden donkerder, maar je outfit hoeft niet te volgen natuurlijk. Komend seizoen zie je ook heel wat kleur. Naast donkergroen en bordeaux zijn ook oranje, felblauw en roze helemaal in!

Vorig jaar kocht ik mijn eerste broeken met print, en gelukkig hoef ik ze nog niet op te bergen, nu ik echt fan ben geworden. Prints blijven in, van diertjes tot abstracte prints en heel wat kleur!
Shoediscount/Magdalena/Only/Pieces/Essentiel

Ook gebreide cardigans en fluffy stofjes zijn helemaal aanwezig dit seizoen. Oversized kledij is toegestaan, dus het ziet er naar uit dat we een fashionable en comfortable herfst en winter tegemoet gaan, yaay!

Ik spotte ook enkele superleuke handtassen! Ik denk dat ik dit najaar voor zwart, goud of beige ga!
Clio Goldbrenner/River Island/Essentiel/Avance

Wat denken jullie van de komende trends? Welke is jouw favoriet, en heb je al iets nieuws gekocht uit de nieuwe collecties? Let me know!!
Petra x