Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pink bloggers night!

Enkele weken terug werd ik uitgenodigd voor een avondje onder Gentse bloggers. De dresscode was 'pink' dus ik ging voor enkele roze accessoires en make-up. We kregen ook lekkere snacks, helemaal in kleurthema en ik probeerde de Stevia Ice Crime ijsjes in aardbei, superlekker!
Maar daarnaast konden we ook een heleboel fijne beautyspulletjes ontdekken van oa. Corine de Farme, Eylure & Elegant Touch!


Elegant Touch is vooral bekend om zijn valse nagels, maar ze hebben eigenlijk een volledig aanbod nagelproducten! Zo hebben ze verschillende nagellakremovers, maar ik ben vooral benieuwd naar de Rapid Dry, die je nagellak in 60 seconden droogt!

Corine De Farme ken ik vooral van hun zonneproducten, maar ze komen dit najaar met een volledig aanbod beautyproducten. Zo hebben ze een grote pot Foot Salts in Honey & Milk,heerlijke geur btw, en Sea Bath Salts in Marine. Maar daarnaast ook een Hand & Nail Cream, een Anti-Age Serum en een Purity Micellar Water, ideaal om make-up te verwijderen en de huid te hydrateren! Ik ben de producten volop aan het testen, dus daar horen jullie later zeker meer over!

Eylure heeft een heel groot aanbod aan valse wimpers. Leuk om ze eens allemaal bij elkaar te zien en de verschillende producten te bekijken. De Katy Perry wimpers vind ik nog altijd superleuk!
Fijn ook om weten dat ze pre-glued lashes hebben, want ik ben echt een kluns in het aanbrengen van valse wimpers.
Daarnaast hebben ze ook verf voor wenkbrauwen en een verwarmde wimperkruller.

Bij het niet-beauty gedeelde spotte ik ook deze superleuke zonnebril van Lanvin, met binnenin de cartoonafbeeldingen die je ook bij de laatste make-upcollectie vond van Lancôme! Ik vind hem super!

Hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje achter de schermen te hebben van een gezellige bloggersavond, en als jullie benieuwd zijn naar producten, of meer info wensen, laat het zeker weten!
Ik wil alvast nog de mensen van Yapado en mijn co-bloggers bedanken voor de supergezellig avond!
Petra x