Mogelijk gemaakt door Blogger.

Corine de Farme Droge Olie Bescherming & Bruining

Het ziet er naar uit dat we het beste van de zomer nu wel gehad hebben, een maand lang kunnen genieten van zomerse temperaturen en zelfs een hittegolf! Mooie liedjes duren, vooral in België, niet lang! Maar, het is natuurlijk nog altijd zomer! Sommigen onder jullie moeten misschien nog op vakantie vertrekken, maar ook hier is de zon nog steeds, af en toe, van de partij. Ook al is het minder warm, dat wil niet zeggen dat we onze huid niet moeten beschermen!
Voor sommigen onder jullie misschien wat een vervelende job, maar met een makkelijke spray, een niet-vettige formule en een geur om heerlijk in vakantiestemming te blijven, gaat het maar al te beter!!
Ik versleet er vorig jaar ook een fles van, maar ook dit jaar kies ik vaak voor de Droge Olie van Corine de Farme:Deze heerlijke zonneolie activeert op een natuurlijke manier het bruiningsproces en beschermt de huid tegen veroudering en UVA- en UVB-stralen met een SPF30. Daarnaast geeft hij een mooie satijnglans en voelt de huid ook zacht aan.
Hij bevat geen parabenen, is waterbestendig en hij smeert ook makkelijk open. Daarom is het ook snel aangebracht, even sprayen, snel openwrijven en klaar, zonder dat de huid vettig aanvoelt!

Je bruine tint die je deze zomer opgedaan hebt komt mooi uit, en je bent alsnog beschermt voor de schadelijke zonnestralen. Bovendien hangt er een heerlijke zomerse geur rond je, de exotische geur van het Monoïparfum uit Tahiti, een mengeling van kokosolie en Tiarébloemen!

Corine de Farme heeft ook enkele nieuwe huidverzorgingsproducten in petto, maar daarover later zeker mee! Voor nu nog eventjes genieten van de zomer!
Kiezen jullie ook nu nog voor een zonnebescherming?
Petra x

Corine de Farme - Droge Olie - 150ml - €9.99
Verkrijgbaar bij oa. Kruidvat, Di, ...