Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Occitane Verveine

Verbena - Verveine, of bij ons ook gekend als Ijzerhard, is een zomerplant dat al sinds de oudheid gekweekt wordt in het Middellands Zeegebied. Heeft een verfrissende citrusgeur en werkt kalmerend, wat heel erg fijn is in de zomer!
Ook L'Occitane is fan van de geur, en heeft nu naast een Verbena Original-lijn, ook Citrus Verbena en Mint Verbena producten in de collectie!
Vandaag twee Original producten op een rijtje, de Verbena Fresh Shower Gel en één van hun bestsellers de Verbena Eau de Toilette.♦ L'Occitane Verveine Eau de Toilette
Het parfum heeft een heerlijk frisse citroengeur, die nadien overgaan in een fijne bloemengeur. Is ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor elke leeftijd.
De geur opent met sinaasappel en citroen, in het hart van de geur ruik je verbena en petitgrain en de basisnoten zijn roos en geranium.

Een  frisse en subtiele geur, die helemaal niet zwaar overkomt. Een lichte, natuurlijke plantengeur perfect voor de zomer. Je moet wel regelmatig bijsprayen want hij blijft niet zo heel lang hangen, maar dat geeft ook tijdens de dag een extra energie-boost!
Ook het flesje ziet er heel mooi uit, simpel en natuurlijk maar daardoor oogt het ook luxueus vind ik. Vooral de afbeelding van het blad dat uit het glas komt ziet er mooi uit!

♦ L'Occitane Verveine Gel Douche
De douchegel in de geur Verbena is een frisse douchegel om je een instant-wakker gevoel te geven 's morgens, maar ook perfect om 's avonds heerlijk fris je bed in te duiken. Hij bevat kleine microcapsules met muntextract, die oplossen wanneer ze in contact komen met water, voor een extra fris gevoel.

Hij reinigt de huid zacht en geeft een heerlijke parfumgeur af, perfect om te combineren met de Eau de Toilette om zo langer van de geur te genieten.
De Fresh Shower Gel bevat een biologisch verbena-extract uit de Provence, dat de huid tonifiëert en kalmeert.

Wat denken jullie van deze Verbena-producten?
Petra x

L'Occitane Verveine
Gel Douche - 250ml - €14
Eau de Toilette - 50ml - €34