Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel CC Cream

Chanel liet de BB Creams links liggen, en ging ineens over tot het maken van een fabulous CC Cream (they love the double-C).
De CC staat voor Complete Correction, en brengt daarbij een volledige verzorging samen met de perfectie van een lang houdbaar make-upresultaat.De CC Cream van Chanel bestaat uit een speciale verzorgende formule voor de gevoelige huid en heeft een lichte, niet-vette textuur. Zorgt voor een glowy en egale teint, rode en bruine vlekjes en grove poriën zijn duidelijk minder zichtbaar, maar gaat ook verouderingstekens tegen en corrigeert ze, hydrateert de huid dankzij hydraluron, kalmeert de huid dankzij korenbloemwater en beschermt tegen de zon met een SPF30!
Resultaat: een frisse en naturelle make-up, dat lang behouden blijft.

De kleur is Beige Rosé (32), en is de enige kleur die hier in België beschikbaar is. Een lichte kleur, die hem heel makkelijk aan de huidtint aanpast. Voor mij is hij alvast perfect!
Je brengt hem aan na het reinigen van je huid en je skincare-routine, ook al heeft deze CC-Cream een verzorgende formule, toch gebruik ik hem niet zonder mijn vaste producten.
Je hebt niet veel van de crème nodig, matig aanbrengen en van binnen naar buiten toe uitsmeren. Eén laag zorgt voor een egale tint met matige dekking, twee laagjes geeft misschien iets meer coverage als je echt last hebt van opvallende vlekjes of puistjes. Nu, ik werk eerst met een corrector om daarboven dan de CC Cream aan te brengen.

Het is een heerlijk product, ruikt heel aangenaam en brengt makkelijk aan. De textuur voelt ook heel fijn en licht aan op de huid, maar je hebt echt heel weinig nodig. Beter de kleur een beetje opbouwen dan ineens te veel op te doen! Hij geeft een mooie glowy finish, zonder vettig te zijn en, het belangrijkste, hij blijft heel lang houden op de huid.

Een beetje jammer dat ze maar één tint hebben, maar je moet het echt eens uitproberen want volgens mij is hij geschikt voor heel wat huidskleuren. Verder ben ik een grote fan van het product. Het is Chanel, en er hangt een hoog prijskaartje aan vast (ik begin alvast parfumerie-bonnetjes op mijn kerstlijstje te zetten), maar je hebt heel weinig nodig van het product dus je doet er heel lang mee. De finish van dit product is fantastisch, en de houdbaarheid ook!

Wat denken jullie van deze CC Cream van Chanel? Eentje voor op de wishlist?
Petra x

Chanel CC Cream - Complete Correction SPF30 - 30ml - €60
Verkrijgbaar sinds 15 augustus 2013 in de parfumerie