Mogelijk gemaakt door Blogger.

Love, Life & Keep Smiling! Eva Daeleman x Vila, Part II

Wat te doen op een regenachtige dag? Juist ja, dromen van nieuwe herfstcollecties en welke items je komend seizoen in je kleerkast wilt zien verschijnen!
Voor mij zijn daar zeker enkele stuks bij van de nieuwe collectie van radio- en televisiegezicht Eva Daeleman in samenwerking met Vila Clothes. In het voorjaar bracht ze al een eerste collectie uit die ik al heel erg geslaagd vond (check hier het blazertje dat ik ervan heb).
Enkele dagen terug stelde ze haar nieuwe collectie voor en gaat ze helemaal voor herfst- en winteritems. Ze kiest vooral voor zwart en grijs, maar de items zijn alles behalve saai! Check it out:
Wat een superleuke collectie!! En mix van stoer en toch vrouwelijk, heel trendy maar tegelijkertijd ook heel tijdloos. Items die lang zullen meegaan en op veel gecombineerd kunnen worden, perfect!
De stukken van de eerste twee looks liggen pas op 25 september 2013 in de winkels, maar voor de twee onderste looks moet je op 27 augustus 2013 al paraat zijn!! Ik bereid me al voor, want ik ben superfan van de fluffy leopard-print cardigan!!
Verder vind ik ook de grijze jas heel geslaagd en de trui met print!!

Wat denken jullie van de collectie? En voor welke stukken zouden jullie gaan?
Petra x