Mogelijk gemaakt door Blogger.

Essie Bottle Service

Essie heeft altijd hele leuke kleurtjes nagellak! Voor de herfst gaan ze dit jaar voor donkere tinten rood, paars, blauw en grijs en kiezen ze ook voor metallic-tinten. Maar het is nog steeds zomer, dus vandaag toch nog even een felroze op de nagels met Essie Bottle Service van de Neon Collection.Bottle Service is een fel fushianeon kleurtje, dus opvallen doe je zeker met deze!
Het is een neon kleurtje en die brengen allemaal nogal doorzichtig aan, dus twee laagjes is een must, en hebben een nogal matte finish. De kleur is feller in het echt, maar neon is altijd moeilijk vast te leggen op foto.

Essie geeft als professionele tips mee:
- Breng eerst een basislak aan en daarna een laagje 'Blanc' om zo het neon meer glans te geven.
- Breng 2 lagen van je favoriete neonkleur aan.
- Zorg voor extra pit met een laagje topcoat.

Dus ik probeerde ook het witte Essie kleurtje Blanc uit. Op zich ook nog een leuk kleurtje. Ik ben meestal niet voor witte lakjes, doet met altijd aan tipex denken, maar toen ik het resultaat zag bij deze vond ik het wel nog leuk!

Ik probeerde de Bottle Service eerst zonder witte laag, wat ik best een mooi resultaat vond, en daarna met een laagje Blanc onder. Het geeft een iets lichter resultaat, maar ik zou het nu niet speciaal altijd aanbrengen met eerst een wit laagje eronder, wat vinden jullie?
Ik vind het een heel leuk roze kleurtje. Niet té fel neon maar toch heel zomers. Perfect voor zowel vingers als teennagels!
Boven: zonder Blanc - Onder: met Blanc


Wat denken jullie van het resultaat?
Petra x

Essie Bottle Service - Neon Collection - €10.99
Verkrijgbaar sinds juli 2013 bij Di, Kruidvat, Inno, ...