Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuw in het Bioderma Sébium gamma

Ik gebruik al jaren producten van het merk Bioderma. Ik ben vooral fan van de Bioderma Sensibio H2O. Als er dan nieuwe producten uitkomen bij dit merk, ben ik daar dan ook heel benieuwd naar!
Zo is er nieuw in het gamma de Sébium Al Correcteur, een 2-in-1 corrigerende crème dat onzuiverheden verdoezelt en behandelt, en de Sébium Global, een complete verzorging voor de acnehuid, zorgt voor een gave huid en pakt puistjes, mee-eters en onzuiverheden aan.
Ik testte ondertussen ook de Sébium H2O Lotion, om eens te vergelijken met mijn favoriet!♦ Sébium Al Correcteur
Dit product is een corrigerende crème tegen huidonzuiverheden. Het is een verzorging + make-up voor de onzuivere huid, een behandelende verzorging die een perfecte teint oplevert.

Het is een 2-in-1 product, want hij bevat namelijk twee producten. De dop van deze crème is eigenlijk een groene corrector, die rode vlekjes perfect camoufleert. En in het dopje zelf zit ook een spiegeltje ingewerkt, handig!
De crème zelf is een universele beige teint, om imperfecties te verdoezelen en de huid natuurlijk en egaal te maken.

Naast het camoufleren is de formule ook een echte dermatologische verzorging, zodat het de onzuiverheden ook aanpakt. Hij bevat namelijk Fluidactiv die onzuiverheden op biologische wijze elimineert en voorkomt. Het heeft een talgregulerende en kalmerende werking en pakt vooral ontstoken puistjes aan.
De groene corrector bevat kalmerende bestanddelen en zinkgluconaat.

De groene corrector gebruik ik dagelijks. Perfect om rode vlekjes mee weg te werken, alvorens mijn gewone concealer en foundation aan te brengen. De crème zelf vind ik best fijn, maar niet heel erg dekkend op zich, en geeft nogal een glimmend resultaat, dus afpoederen is zeker de boodschap. Maar al bij al een heel fijn product, zeker als je gezicht vaak reageert op make-up producten.

♦ Sébium Global
Dit product is een complete verzorging, speciaal voor een gave huid, én mijn favoriet van de drie! Ik denk dat ik niet meer kan zonder deze, echt heel erg fijn!

Global verwijst naar een totale verzorging van alle symptomen van een onzuivere huid. Bestaat uit een formule met antibacteriële en kalmerende eigenschappen, die rechtstreeks inwerken op ontstoken puistjes.
Hij gaat ook het verdikken van de hoornlaag verhinderen, waardoor poriën gaan openzetten en mee-eters verwijderen. 
De huid blijft langdurig schoon, en puistjes en mee-eters worden aangepakt.

Mijn huid ziet er echt veel zuiverder uit met deze, en ook mee-eters lijken verminderd. Ik breng hem 's avonds aan na het reinigen van mijn gezicht. Dit is echt een aanrader en voor mij zeker een rebuy!

♦ Sébium H2O Lotion
Ik gebruik al jaren de Sensibio H2O Lotion om 's avonds mijn make-up eraf te halen, en ik ben er echt heel tevreden mee!
Nu bij de Sensibio staat wel specifiek dat het ook is om make-up te verwijderen, terwijl dat bij de Sébium-versie niet het geval is, maar er staat wel op dat het de huid reinigt, so that will do!

Het is een non-rinse product, dus het moet niet afgespoeld worden met water, maar ik was sowieso altijd mijn gezicht met water en een reiniger nadat ik mijn make-up eraf gehaald heb.
Hij doet zijn werk goed, mijn huid is proper. Hij heeft iets meer moeite met de oogmake-up, en ik voel het ook af en toe wat prikken als ik het op mijn ogen gebruikt.
Fijn product, maar voorlopig hou ik het toch op mijn vertrouwde rode flesje!

Wat denken jullie van deze producten? Zijn jullie vertrouwd met Bioderma? Ik ben alvast fan van hun producten, heel fijn en budgetvriendelijk!
Petra x

Bioderma Sébium Al Correcteur - €15.90
Bioderma Sébium Global - €14.90
Bioderma Sébium H2O Lotion - vanaf €8.20
Verkrijgbaar ao. bij de apotheek, iU en op Newpharma