Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: Iedereen Is Mooi

Vandaag laat ik jullie kennismaken met de webshop Iedereen Is Mooi. Je vindt er een heleboel leuke bad- en verzorgingsproducten en toffe accessoires.
Ik bestelde er een aantal dingen, en geef jullie onderaan ook een kortingscode mee, dus kijk zeker eens verder!Mijn favoriete item is toch wel de cupcake tissuehouder! Hij ziet er echt supermooi en leuk uit. Deze is wit met sprinkles, maar er zijn ook nog andere kleurtjes beschikbaar (bruin, blauw, geel en paars) en kost €8.50.

Verder ging ik voor enkele leuke badproducten, een macaron in Strawberry & Lime (€3) en een bad ei in Mango (€1.50). Ze hadden er nog veel heerlijke geuren en producten voor het bad, maar ik wou eerst eens testen met twee productjes! De geuren zitten alvast goed, ik hou jullie later nog op de hoogte van de werking!

Als kokos-liefhebber ging ik ook voor een Coconut Care Conditioner (€3.95). Ik vind het wel een beetje jammer dat de verpakking er niet uitziet als op de site, de info van de conditioner werd vervangen door een geprint papiertje van de webshop waarop gewoon 'conditioner kokosnoot' geschreven werd. Niet echt handig in de douche, want na éénmalig gebruik is de inkt al uitgelopen en komt het papiertje al los. Daarnaast weet je ook niets van info over de ingrediënten en het gebruik van het product, wat ook niet op de site vermeld staat!
Maar verder een heerlijk product, ruikt heel lekker en voelt fijn aan op het haar!

Iedereen Is Mooi is een fijne webshop, ze hebben nog meer handgemaakte producten en fijne merken zoals Freeman, Burt's Bees, Rosebud, Yes to Carrots, Lipsmackers, ...
Neem zeker eens een kijkje op iedereen is mooi, en als je graag een bestelling maakt krijg je als lezer van Sprinkles on a Cupcake 5% korting met de code: PetraLovesCupcakes, geldig tot eind september!

Wat denken jullie van de producten?
Petra x