Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fun pics, bloopers and behind the scenes!

De prachtige foto's die je in magazines en dergelijke ziet verschijnen, behoren merendeels wel tot een groot aantal foto's waarvan de mooiste dan wordt uitgekozen. Zo is het ook bij mij het geval als ik productfoto's neem, soms heb ik wel meer dan 40-50 foto's waarvan ik er dan 3 ofzo gebruik!
Het is natuurlijk niet zo leuk de 'mindere' foto's van producten te zien, maar misschien wel van een outfit-postje! Toen ik onlangs met mijn nicht enkele foto's ging maken, was dat eigenlijk al een hele organisatie en waren er ook tal van grappige foto's bij!
Misschien eens leuk om ook deze op een rijtje te zetten :)
Het bellenblaas-machientje zelf uitttesten!


'Probeer te lachen terwijl je bellen blaast!' Ja dat ziet er heel natuurlijk uit!

Een 'assistent' mee op pad is handig, tot er steentjes in de schoenen zitten...
(let ook op de Havaianas wanneer het niet nodig was mijn high heels aan te trekken ;))

... of hij met stokken je haar probeert te kammen !

'Doe eens een Tarzan-move' ... No comment!

Yaay, een bloemenveld gevonden, en dan uiteindelijk bijna geen enkel goed shot kunnen pakken

Huppelen door een bloemenveld op foto vastleggen, is eigenlijk heel traag van links naar rechts bewegen en daarbij ook je ogen proberen open te houden (wat me overigens heel vaak niet lukte).

Ambitieuze assistent die ook eens fotograafje wou spelen!

Really? REALLY?

Peace, smile, ... 

'Ik zal anders eens op mijn blote voeten door het hooi lopen'... Aauw, dat prikt dus, bad idea!

Hidy Ho, Folks!


Hopelijk hebben jullie goed gelachen, haha!! Het was een fijne dag!
Als je de 'goede' foto's nog niet gezien heb, er staat een artikeltje met het roze jurkje en één met het witte jurkje op de blog!
Petra x