Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop Camomile Make-Up Removal Collection

Je make-up grondig verwijderen, maar dan op een zachte manier voor de huid? Met de nieuwe Camomile Make-up Removal collectie van The Body Shop mag je zeker zijn van wel!
De collectie bestaat uit vier fijne producten die uiterst effectief maar tegelijkertijd ook heel mild zijn, verrijkt met de pure, kalmerende kracht van kamille.
In de collectie vind je Gentle Eye Make-Up Remover, Waterproof Eye Make-Up Remover, Sumptuous Cleanising Butter en Silky Cleansing Oil.
Ik testte de waterproof oogmake-up remover en de reiningsboter uit dit gamma!Kamille staat al heel lang bekend om zijn kalmerende eigenschappen voor gezichtsverzorgingsproducten. De Communtiy Fair Trade-kamilleolie van The Body Shop is afkomstig uit een familiebedrijf in het Engelse Norfolk, waar geen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden en de bloemen op exact het juiste moment geplukt worden voor een optimale kwaliteit.
Het resultaat: een gereinigde huid, die fris en zijdezacht aanvoelt.

♦ Camomile Waterproof Eye Make-Up Remover
Producten die moeilijk te verwijderen zijn zoals waterproof mascara of eyeliner vragen om een specifiek product om de kwetsbare huid rondom de ogen niet te beschadigen.
Perfect daarvoor is deze Camomile Waterproof Eye Make-Up Remover, die voorzien is van een dual-phase formule die in één keer de waterproof make-up eraf haalt.
De kamilleolie zorgt ervoor dat de gevoelige huid rond de ogen mild gereinigd word.

Door de speciale formule is het belangrijk het flesje goed te schudden voor gebruik. Breng het product daarna aan op een wattenschijfje en laat het een tiental seconden op het gesloten ooglid liggen zodat de make-up kan oplossen. Als je het dan van boven naar beneden wrijft, hangt het meeste van je oogmake-up al aan het wattenschijfje.
Het is een zachte formule, die heel effectief werkt. Mijn waterproof make-up verdwijnt in no time en het voelt ook heel aangenaam voor mijn ogen.

♦ Camomile Sumptuous Cleansing Butter
Deze heerlijke reinigingsboter is eigenlijk een fluweelzachte crème die versmelt tot een beschermende olie en zo alle make-up onmiddellijk verwijdert.
Eerst en vooral hij ruikt héérlijk, echt! Ten tweede, hij is ook heel effectief en makkelijk in gebruik!

Wanneer je make-up remover op een wattenschijfje aanbrengt reinig je alleen aan de oppervlakte weg van je huid. Deze Cleansing Butter werkt veel intensiever. Je brengt de crème met je vingertoppen aan op het gezicht en maak hierbij kleine circulerende bewegingen. Hierdoor krijgt de crème de tijd om onzuiverheden, make-up en vuil effectief te verwijderen.
Daarna afspoelen met lauw water, de formule veranderd in een milky lotion en is dus eenvoudig af te spoelen.

Ik vind het beide heel fijne producten! Ze zijn aangenaam in gebruik, ruiken goed, werken effectief en zijn daarbij inderdaad ook mild voor mijn ogen en huid!
Je bespaart er daarbij ook nog eens wattenschijfjes mee uit, door de Cleansing Butter met je vingers aan te brengen en daarna gewoon af te spoelen!
Ik ben fan!

Wat denken jullie van deze producten? En hoe verwijderen jullie make-up?
Petra x

The Body Shop - Camomile
Waterproof Eye Make-Up Remover - 150ml - €12
Sumptuous Cleaning Butter - 90ml - €13