Mogelijk gemaakt door Blogger.

Yves Saint Laurent Glossy Lip Stain Rebel Nudes

Hou je klaar voor één van mijn favoriete lipproducten van het moment, nl. de Rouge pur Couture Vernis à Lèvres van Yves Saint Laurent. Deze Glossy Lip Stains bestaan al sinds 2012, maar vanaf augustus ligt de Rebel Nudes collectie in de winkels, acht nude colors met toch dat tikkeltje meer!
Ik testte de Corail Mutin en Pink Taboo:De Glossy Stain combineert de textuur en de glans van een lipgloss, met de houdbaarheid van een lipstain. Daarnaast bevat de Rebel Nudes collectie een nieuwe formule, de Euphotic Coloured Light technology met parelpigmenten, wat zorgt voor extra glans met 3D effect.

De Corail Mutin is een koraal/oranje tint, wat eigenlijk het beste past bij lichte huidtypes. Ik vind het een heel mooie kleur, komt subtiel over terwijl je toch ziet dat je iets op je lippen hebt!
De Pink Taboo behoort toch bij de meest intense kleuren van de collectie. Het is een donkerroze/rode tint, al is dat natuurlijk niet zo opvallend als bij een lipstick. Ook deze kleur vind ik best heel mooi op de lippen, terwijl ik normaal gezien niet snel voor zo'n tinten kies.

De verpakking ziet er ook mooi en luxueus uit, met hun gouden dop met YSL logo. Leuk om ook de kleur door het raampje te zien, wat ook handig is om te zien hoeveel er nog inzit!
Je ziet er ook de glansdeeltjes mooi inzitten op die manier, maar op de lippen zijn die helemaal niet opvallend.
Maar ik ben heel erg fan van de formule. Het eerste resultaat ziet er mooi glossy uit. Eens de glans is verdwenen blijft de kleur van de lipstain ook heel lang zichtbaar op de lippen, zelf na een maaltijd of drankje is het nog niet volledig verdwenen.
Je voelt het ook helemaal niet zitten terwijl je toch iets op hebt, wat ik super vind, zeker met deze warme dagen!
Eén laagje aanbrengen voor een subtiel effect, twee laagje voor een meer intensere kleur!

Ik ben alvast fan! Wat denken jullie van deze lipproducten?
Petra x

Yves Saint Laurent - Glossy Stain Rebel Nudes - €33
Verkrijgbaar vanaf augustus 2013 in de parfumerie