Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Bubbles, flowers & a pink dress

Ik toonde jullie hier al de eerste foto's die mijn nicht Josefien van me maakte. Daar droeg ik een wit kanten jurkje.
Maar ik wisselde onderweg eens van outfit, voor nog meer leuke foto's! Terwijl de eerste reeks iets serieuzer was, is deze meer speelser. Bubbels blazen, omhoog springen of gewoon tussen de bloemen gaan liggen.
Mijn Julia June jurkje paste daar dan ook perfect bij, een leuke roze kleur met zwierige details!
Hope you like it:
Wearing: jurkje Julia June - nude pumps New Look - riem L&L
ring H&M - uurwerk Swatch - armbanden River Island & Just Julia

Wat denken jullie van het resultaat? Hebben jullie een favoriet?
Petra x

Josie is steeds op zoek naar modellen/onderwerpen om te fotograferen. Indien interesse, neem dan contact via haar fotoblog josefientondeleir.tumblr.com of ga gewoon eens kijkje nemen naar al haar mooie foto's!