Mogelijk gemaakt door Blogger.

Diadermine Lift+ BB Skin Corrector

Een concealer die tweemaal zo effectief is tegen niet enkel wallen, maar ook rimpels, yes please!! Diadermine introduceert de Lift+ BB Skin Corrector, een luxueuze concealer pen die wallen, schaduwen en onregelmatigheden op je huid camoufleert én je huid ook een jongere, egale en stralende teint geeft!
Check it out:Vanaf je 25e kunnen de eerste lijntjes en rimpels al zichtbaar zijn, ja en ook ik ben alweer een jaartje ouder geworden afgelopen weekend, dus als we kunnen zorgen voor een iets meer jeugdige uitstraling, dan doen we dat ook!
De Diadermine Lift+ BB Skin Corrector zorgt voor zes gerichte werkingen in één stap: verstevigt, verzacht, corrigeert, egaliseert, doet stralen en verfrist.

Hij heeft een verstevigend effect, dankzij de krachtige collageenactivator die de productie van collageen in de diepere huidlagen stimuleert, en camoufleert tot wel acht uur. Hij vermindert tekenen van vermoeidheid en verbergt imperfecties. De unieke textuur is vermengd met Micro-Minerale Pigmenten om imperfecties en donkere kringen rond de ogen perfect te camoufleren.

Hoe te gebruiken?
Onder de ogen aanbrengen om donkere kringen te camoufleren en tekenen van vermoeidheid te verminderen.
♦ Aanbrengen op neus en kin om schaduwen te verminderen en een stralende teint te creëren.
♦ Aanbrengen op expressie lijntjes om deze te verminderen en de huid te vereffenen.
♦ Aanbrengen op vlekjes en rode plekjes om deze te camoufleren.

Ik was aangenaam verrast van dit product, ik vind het heel fijn om te gebruiken en hij voelt heel licht aan op de huid. Oké, echt jonger ga je er niet gaan uitzien, maar hij verdoezelt toch prima rode vlekjes en donkere wallen. Hij blijft er inderdaad ook lang mooi uitzien, al is afpoederen zeker een must!
Beetje opbrengen met de pen en opsmeren, en daarna met je vingertop een beetje in de huid deppen om het mooi egaal te krijgen.
Hij ziet er ook mooi en luxueus uit met zijn gouden kleur! Je draait onderaan aan de pen tot het product eruit komt, de eerste keer moet je echt ook heel lang draaien, no worries, dat is zo!
Het is alvast een budgetproduct die goed zijn werk doet, een aanrader volgens mij!

Wat denken jullie van dit product? Voor welke concealer kiezen jullie meestal?
Petra x

Diadermine Lift+ BB Skin Corrector - 4ml - €9.99
Verkrijgbaar in de supermarkt of bij de drogist.