Mogelijk gemaakt door Blogger.

Caudalie Divine

Ik schreef vorige week al over mijn favoriet van Caudalie, de Eau de Beauté. Maar Caudalie heeft nog een aantal fijne zomerproducten in het Divine gamma.
Ik probeerde eerder al de Divine Oil, maar nieuw in het gamma zijn nu ook de Divine Scrub en de Divine Legs, voor goudbruine benen zonder zelfbruiner!♦ Divine Oil (50ml - €18.48 / 100ml - €28.16)
Deze Goddelijke Olie is een droge olie met de geur van Marokkaanse roos en Bulgaarse roos als hoofdingrediënten, daarna ruik je pompelmoes die samensmelt met roze peper, en tot slot geven ceder en vanille hun parfum vrij, samen met witte muskus. Een heerlijke geur.
De verzorgende olie mag rechtstreeks op de huid, haren, nagels en in het badwater aangebracht worden.

♦ Divine Scrub (150g. - €24.64)
Deze ultrasmeltende peeling verwijdert alle dode cellen op een zachte manier en verandert in melk als hij in aanraking komt met water zodat de huid heerlijk zacht en geparfumeerd wordt. Hij bevat de heerlijke geur van de olie, verrijkt met oranjebloesem en zonnejasmijn.

De formule combineert exfoliërende bruine suikerkristallen afkomstig van suikerriet met vier plantaardige oliën (olie van druiven en sesam, maagdenolie van hibiscus en extra-vierge olie van bio argan) voor extra hydratatie.
De peeling mag twee keer per week gebruikt worden. Rechtstreeks aanbrengen op een vochtige huid en met cirkelvormige bewegingen masseren tot de suikerkristallen smelten. Daarna goed afspoelen.

♦ Divine Legs (100ml - €28.16)
Wie wil er nu geen Goddelijke benen!! Deze getinte lotion is een verzorging die de benen, zonder zon en zonder zelfbruiner, laat schitteren in een goudbruine, satijnachtige kleur in één snel gebaar.
Perfect voor een avondje uit, een feestje, of gewoon om buiten te komen met bruinere benen als je nog niet echt kunnen genieten hebt van de zon (of als je benen gewoon totaal niet bruinen van zichzelf).
Je brengt het makkelijk aan, zonder overgang of lijnen, even laten drogen, en als je het beu bent spoel je het gewoon af in de douche, easy as that!

De formule bevat een extract van witloofwortels dat de huid kleurt door er een goudbruine kleur aan te geven die identiek is aan de kleur bij het natuurlijke bruinproces.
Bevat ook een extract van johannesbrood dat het bruinproces voorbereidt, activeert en verlegt. Daarnaast vindt je er ook voedende druivenolie en het hydraterende extract van koolzaad.
Amber- en koperkleurig parelmoer licht de huid op en laat ze stralen.
linkerbeen zonder en rechterbeen met de Divine Legs, je ziet toch duidelijk een verschil!

De geur van al deze producten is inderdaad divine!! De getinte lotion is inderdaad een heel fijn product, superleuk dat hij gewoon afwast en ook helemaal geen vlekken geeft, makkelijk voor een dagje bruine benen! Opletten, hij komt in een glazen fles (ik ben er geen held mee, maar jammer genoeg werd de eerste fles gebroken geleverd, niet mijn schuld dus!! Supertevreden dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg).
De olie kende ik al eerder, en vind het een fijn product, maar die scrub is gewoon zalig!! De geur blijft er gewoon extra lang bij hangen, en ik vind het zo fijn dat de scrub veranderd naar een zachte melk/lotion. Ik gebruik hem regelmatig tijdens de dag eens om mijn handen mee op te frissen, zachte handen gegarandeerd!

Wat denken jullie van deze fijne producten?
Petra x

Caudalie producten bevatten geen parabenen, minerale oliën, word niet getest op dieren en bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Daarbij schenkt Caudalie 1% van haar wereldwijde verkoop aan organisaties die zich inzetten voor het milieu.
Caudalie is te koop in de apotheek, iU, en op caudalie.com