Mogelijk gemaakt door Blogger.

Travel: London Baby!!

Vrijdag ging ik voor de allereerste keer naar London, yes I know, it was about time, maar voor de eerste keer deed ik het ineens in stijl! Je staat op twee uurtjes tijd in London met de Eurostar, waar ik incheckte in Business Premier, met een heerlijke maaltijd aan boord van Michelinsterrenchef Raymond Blanc.
Ik nam mijn nichtje Josefien mee op deze superleuke dag, samen met een heleboel andere bloggers, waarbij Isabelle, Lisha en Stéphanie ons mee op sleeptouw namen in deze mooie stad, thanks lovely ladies!
Be prepared for a lot of pictures:
Of course I did... ;)


Isabelle, Lisha, Stéphanie & moi

Eens aangekomen in het station van London St. Pancras International, werden we uitgenodigd in het prachtige Renaissance Hotel (het hotel bevind zich in het station zelf, je zou er misschien snel voorbij lopen omdat je direct de stad in wilt duiken, maar het is zeker de moeite waard eens een kijkje te gaan nemen, wat een prachtig gebouw). We kregen er een drankje op het mooie terras, heerlijk met deze zomerse temperaturen, waar we nadien ook de sterrenchef zelf mochten ontmoeten.
Drinks, meeting Raymond Blanc & a lots of sweetness

Daarna hadden we een namiddagje vrij in London, super!! Een namiddag is natuurlijk heel kort, ik was wel benieuwd wat typische Londense gebouwen te zien, de cultuur op te snuiven of gewoon te genieten van de omgeving! Maar ik was ook heel erg benieuwd winkels binnen te stappen en producten te ontdekken die ze bij ons niet hebben! En zet een hoop beauty-bloggers bij elkaar, you'll know what happend then ;).
We bezochten heel wat leuke winkels, en ik genoot ook van de kleine dingen die ik tegenkwam op straat!
Beauty and chocolate heaven in Liberty

Hoe mooi zijn de toiletten bij Victoria's Secret, een aanrader om 
je eens te gaan opfrissen of een toiletbezoekje!

's Avonds stapten we moe en voldaan terug de Eurostar op voor een rustige terugrit, vooral mijn voeten waren daar blij om! Leuk napraten, lekker eten en het showen van een heleboel goodies hoorden daar natuurlijk ook bij!
Eén conclusie: het was fantastisch, een namiddagje was te kort! London I'll be back, soon!!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen/zien! Een shoplogje volgt binnenkort zeker ook moesten jullie interesse hebben!
Alvast bedankt aan het Eurostar-team voor deze supergeslaagde dag, Raymond Blanc voor het lekkere eten, een twee-uur durende rit vloog zo direct voorbij, en mijn travel buddies voor het aangename gezelschap!
Petra x