Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Trees, sunshine & a lace dress

Enige tijd geleden vroeg mijn nichtje Josefien me of ik niet eens voor haar lens wou staan. Ze volgde eerder al een fotografie-cursus, maar nu ze een nieuwe camera heeft, gaat ze weer volop aan de slag.
Donderdag trok ik, met twee outfits, een bellenblaas en een paar slippers om tussendoor aan te trekken, samen met haar, en the little guy als assistent, richting bos voor enkele leuke en mooie foto's (en een paar bloopers, die ik later nog wel eens wil tonen moesten die jullie graag zien, haha)!
Het resultaat met de belletjes zullen jullie bij de andere foto's zien, vandaag toon ik jullie graag outfit nummer één: Just a little lace dress!
Hope you like the pictures:
Wearing: lace dress H&M - nude pumps New Look
ring H&M - uurwerk Swatch - armbanden River Island & Just Julia

Wat vinden jullie van het resultaat?
Alvast bedankt Josefien voor de leuke foto's, I love them!
Petra x

Josie is steeds op zoek naar modellen/onderwerpen om te fotograferen. Indien interesse, neem dan contact via haar fotoblog josefientondeleir.tumblr.com of ga gewoon eens kijkje nemen naar al haar mooie foto's!