Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior 'Bird of Paradise' Diorshow Mono Feather

Herinner je je nog de prachtige Birds of Paradise zomercollectie van Dior, ik toonde jullie eerder al de mooie reclamebeelden van de collectie, vol zomerse en exotische kleuren, waar de inspiratie gehaald werd bij de mythische paradijsvogel!
Jullie zag al een review van de mooie Dior Addict Lipstick On The Beach, een heel mooi koraal-roze kleurtje! Vandaag is het de beurt aan de Diorshow Mono in de kleur Feather (351)!In deze zomercollectie vind je heel wat oogschaduws, zowel palettes als mono's. Naast de Diorshow Mono in de kleur Parati (indigoblauw), heb je ook Feather die jullie hier kunnen zien, een prachtige groenblauwe kleur met lichte zilveren shimmers.
Blauwe oogschaduw is weer helemaal terug van weggeweest, dus waarom niet ineens voor the real thing gaan met Dior.

Zoals we van Dior gewoon zijn, komt deze oogschaduw in een hele mooie verpakking. Het doosje komt in een fluwelen zakje zodat je het makkelijk ergens mee naartoe kan nemen zonder te schenden! Het doosje met de oogschaduw zelf is voorzien van een handig spiegeltje en twee mooie Dior applicators. Ik kies wel altijd voor penselen om mijn make-up aan te brengen, maar deze zijn gewoon een leuk extraatje en perfect voor als je onderweg je make-up nog een beetje wilt bijwerken!

De oogschaduw brengt heel licht aan, maar is makkelijk op te bouwen. Hij kan ook zowel droog als nat aangebracht worden. Kies je voor een subtiel kleureffect dan gebruik je hem het beste droog en als je echt voor een diepe, intense kleur wilt gaan, breng je hem het beste nat aan! Hij brengt makkelijk aan, zonder fall-out, en blijft ook mooi op zijn plaats zitten, en de pigmentatie is meer dan oké!!

Wat denken jullie van deze oogschaduw? Kiezen jullie soms voor blauw op de ogen?
Petra x

Dior Diorshow Mono in Feather - Bird of Paradise collectie
Verkrijgbaar in de parfumerie - €31.88