Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win a Cherry Chapstick

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft een mailtje ontvangen!

'I kissed a girl and I liked it, the taste of her cherry chapstick...'
Jullie zagen het misschien al in mijn London-shoplog verschijnen, maar sinds het liedje van Katy Perry ben ik al benieuwd naar de smaak van een cherry chapstick (op mijn eigen lippen wel te verstaan), ik was dan ook blij dat ik ze bij Boots gevonden heb! Hij heeft alvast een heerlijke smaak, en heeft een SPF15!
Oké, het is maar een kleinigheidje, maar ik bracht er ook eentje mee uit London voor één van jullie lieve lezers!!

Wat moet je doen om kans te maken op deze lippenbalsem?
♦ Niet veel, laat gewoon een comment achter onder dit artikel (vergeet geen bloglink, twitternaam, of eventueel emailadres (met spaties tussen) achter te laten, zodat ik je kan verwittigen als je gewonnen hebt!).
♦ Het is natuurlijk een klein geschenkje voor de volgers van mijn blog, dus laat me ook weten of je me volgt via facebook, twitter, instagram of bloglovin.

Niet verplicht maar wel leuk!! Like of deel deze winactie en/of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een Cherry Chapstick: http://tiny.cc/wb57zw'

De winactie loopt tot 21 juli 2013, middernacht. De winnaar wordt random gekozen en door mij gecontacteerd.
Veel succes!!
Petra x