Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summertime with Clinique

Yes, we hebben er zoveel over gezaagd, zolang naar uitgekeken, het is eindelijk zomer!! Nu mag het zo'n weer blijven tot eind september van mij! Slippers uit de kast, strandtas mee en zonneproducten klaar, op naar het strand of gewoon genieten op je eigen terras!!
Ook Clinique is er helemaal klaar voor, met de perfecte zomerse producten en ook zomergeschenken!!

♦ Clinique Sparkle Skin Body Exfoliating Cream (€33.80)
Om je huid voor te bereiden op de zon én ook te zorgen voor een zachte huid, is scrubben ideaal! Ook om zelfbruinende producten gelijkmatig aan te brengen en lang mooi te houden, gebruik je vooraf best een scub.
Deze Sparkle Skin van Clinique is daar perfect voor, het is een rijke exfoliator om de ruwe deeltjes van de huid, ellebogen, knieën en hielen aan te pakken.
Hij geeft de huid weer energie, terwijl de korreltjes hardnekkige dofheid en vervelende schilfertjes verwijderen. Resultaat? Een zachte, gladde huid met een glowing sparkle!

Het is een olie-vrije scrub, die je gebruikt tijdens het douchen. Je lichaam nat maken en daarna inmasseren, vooral op ruwe, droge plekken (niet geschikt voor gezicht of nek). Nadien grondig afspoelen.
Het is een zachte, aangename scrub, die je dagelijks of drie tot vier keer per week kan gebruiken.
Hij is parfumvrij, dus een hele aangename geur heeft hij niet. Een beetje de typische Clinique-geur, met een klein beetje munt bij, perfect voor de zomer!
Ik combineer hem samen met de Clinique Exfoliating Scrub voor het gelaat, die ook zo fris is en mijn gezicht extra zacht maakt!

♦ Clinique SolarSmart Body Cream & Rescue Balm with Aloe (€27.10/st.)
Veilig zonnen, ik hamer er zo vaak op!! Heel veel mensen gebruiken nog steeds geen bescherming wanneer ze in de zon komen! Resultaat, een heleboel schadelijke UV-stralen die je huid beschadigen!!

Heel wat producten van Clinique bevatten reeds een zonnebeschermingsfactor, maar daarnaast hebben ze ook het SolarSmart gamma, zonnebeschermingsproducten met de innovatieve SolarSmart-technologie die hoogwaardige bescherming biedt tegen verouderingseffecten van zonschade en het activeert een herstel die de huidverouderingstekens helpt voorkomen.
In het SolarSmart gamma vind je een Face Cream (SPF30 - SPF40), een Body Cream (SPF30 - SPF40), een Face/Body Cream (SPF15) en een Protection Stick (SPF35).


Na een hele dag in de zon, geef je je huid ook best een smeerbeurt met een after-sun. Deze Rescue Balm met Aloe geeft je huid een ultra-vochtverzorgende en verzachtende behandeling. Deze after-sun helpt ervoor zorgen dat de schade die de zon vandaag veroorzaakt, morgen geen zichtbare tekenen achterlaat. Daarnaast helpt de balsem het vervellen tegen te gaan!

De zonnecrème is heel aangenaam in gebruik, maar vooral de after-sun kan ik niet meer missen! Een heel aangenaam product dat fris aanvoelt, direct opgenomen wordt door de huid en mijn huid echt hydrateert en voedt. Ook bij enige roodheid of irritatie ziet je huid er na een nachtje met deze Rescue Balm er weer helemaal als tevoren uit!

♦ Clinique High Impact Waterproof Mascara (€22.55)
Waterproof mascara is een must als je in de zomer naar het strand of het zwembad trekt. (Ook handig op de vele regenachtige dagen, maar daar denken we nu niet aan).
Deze High Impact Waterproof Mascara van Clinique zorgt voor waterproof wimpers die 12 uur lang mooi en perfect blijven. De mascara vormt een waterafstotend laagje en zorgt voor meer volume en lengte.

De mascara kan makkelijk en snel aangebracht worden, en zorgt ook voor verzorgde wimpers dankzij flexibele polymeren en conditioners voor volle wimpers die er zacht en verzorgd uitzien.
De wimpers zien er de hele dag mooi en perfect uit, dus nooit meer last van regen, tranen, transpiratie en vocht! Ik ben fan!

Zo, lichaam gescrubt, ingesmeerd tegen de zon en waterproof mascara op. Nog een kleurtje op wangen en lippen, and I'm ready for a day at the beach!

Ik kreeg deze supermooie strandtas en leuke slippers cadeau, maar als je besteld via clinique.be kan je ook superleuke zomergeschenken uitkiezen die je bij je bestelling cadeau krijgt!
Hebben jullie nog beauty-essentials die je niet kan missen tijdens een zonnige dag?
Petra x