Mogelijk gemaakt door Blogger.

My Nivea Summer Essentials

Heerlijk die zomerse dagen, en het ziet ernaar uit dat het toch nog eventjes zo zal blijven, ik klaag alvast niet!
Nivea heeft enkele fijne zomerse producten, die ik maar al te graag uit de kast haal.
Kijk eens eventjes mee:

♦ Nivea Hawaii Flower & Oil en Coconut Cream
Deze heerlijke douchegel en douchecrème in de meest zomerse geurtjes zijn mijn favorieten met dit heerlijke weer. Een zachte, propere huid, met een zomers parfum! (Lees hier mijn volledige review)
De Coconut Cream is bijna zo goed als leeg en momenteel staat de Hawaii Flower & Oil in de douche!

♦ Nivea Sun Pure & Sensitive Sun Spray SPF50 en Protect & Bronze Mini SPF30
Ik probeer er altijd op te letten regelmatig zonnecrème te smeren gedurende de dag bij zomerse temperaturen. De Sun Spray in SPF50 gebruik ik dagelijk voor mijn zoontje, vind het belangrijk dat hij beschermt wordt met een hoge factor.
Het mini flesje zit altijd in mijn handtas, perfect om mee te nemen en tijdens de dag aan te brengen zonder dat je een grote fles hoeft mee te sleuren. (Lees hier meer over de producten)

♦ Nivea Sun Touch Zelfbruinende Gel
Ik heb nu toch al wat kunnen genieten van de zon, maar daarvoor koos ik toch voor een zelfbruinende gel, zowel geschikt voor lichaam als gezicht, om mijn witte huid toch een beetje een tint te geven.
Deze is een transparante formule die je huid hydrateert en zorgt voor een egale en natuurlijk bruine teint, geen oranje vlekken of strepen, score!

♦ Nivea Double Effect Oogmake-Up Remover
In de zomer kies ik vooral voor waterproof make-up. Geen uitlopende mascara of oogpotlood bij hete temperaturen of aan het zwembad.
's Avonds maak ik dan gebruik van deze oogmake-up remover van Nivea. Bestaat uit een dubbele formule met Korenbloemextract, om waterproof make-up te verwijderen, en ook de wimpers te beschermen.
Heel fijn en zacht product voor de ogen die je make-up in no time wegneemt.

♦ Nivea Shampoo Hydro Care & Intense Repair
In de zomer kies ik eigenlijk voor shampoo en conditioner speciaal voor de zomer, maar ook deze twee nieuwe shampoo's van Nivea zijn daar perfect voor. De Hydro Care shampoo hydrateert het haar zonder het te verzwaren, en maakt het ook zacht en soepel.
De Intense Repair shampoo is perfect om het haar te herstellen. Na heel wat zon, zee en zwembad water kan je haar dat zeker gebruiken. het haar wordt weer zacht en veerkrachtig dankzij zijn formule met Natuurlijke Oliën en Proteïnen die ook het haar van binnenuit herstellen en gesleten punten voorkomen.

Wat denken jullie van deze zomerse Nivea-producten? Voor welke producten kiezen jullie?
Petra x