Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summer perfumes

Ik heb me voorgenomen meer parfum te beginnen gebruiken overdag en niet alleen 's morgens voor ik het huis uitga, gewoon omdat ik teveel heerlijke geurtjes heb, die gewoon niet in de kast mogen blijven staan. Ik probeer nu elke dag voor een andere geur te gaan, om toch een beetje afwisseling te hebben, en het parfum van de dag dan ook mee te nemen in mijn handtas om bij te sprayen.
Hoewel ik bijna gans het jaar door kies voor fris en fruitig, heb ik deze zomer toch enkele favorieten.
Vandaag op een rijtje:Bijna elk parfum van het merk Roger&Gallet vind ik heel aangenaam. Ik heb er al een aantal in mijn collectie, maar deze zijn mijn echte zomerfavorieten: Fleur de Figuier, een heerlijke eau de toilette met de geur van vijgen, mandarijn en pompelmoes. En als tweede de Eau Sublime Or Bois d'Orange, een heerlijke zomerse geur met mandarijn, sinaasappel, oranjebloesem, Ylang, vanille en cederhout.

Bij de roze-kleurtjes-parfums heb ik er hier alvast nog drie heerlijke staan. De Marc Jacobs Eau So Fresh Sunshine, de vrolijkste in mijn de collectie. Een heerlijke frisse, fruitige maar toch licht zoete geur met ingrediënten als aardbeien, appelbloesem, roze grapefruit, rozen en jasmijn.
Nog rode vruchten in een parfum bij deze Cherry in the Air van Escada, een heerlijke frisse geur van kersen, frambozen en mandarijn gecombineerd met marshmallow!
Het oranje-roze flesje is de Sun Kiss van The Body Shop, een zomergeurtje van vorig jaar. Een lichte geur die heel fris en fruitig is met oa. bergamot, nectarine, jasmijn en amber.

De echte zomer/beach-geuren zijn toch wel deze twee heerlijke parfums. Ze zien er ook mooi en zonnig uit vind ik! De Lancaster Summer Splash is een nieuw parfum, dat ook speciaal ontwikkeld is om ook tijdens het zonnebaden te dragen. Een zachte, warme geur met oa. oranjebloesem, magnolia en zachte muskus.
De Estée Lauder Bronze Goddess Capri is er eentje van vorig jaar en is echt wel summer in a bottle. Een typische warme zomergeur met noten van zwarte bes, mandarijn, citroenbladeren, meiklokje, pioen en vanille. Het parfum blijft ook heel lang hangen!

Wat denken jullie van mijn zomerparfums? Hebben jullie een favoriet, of meerdere, voor deze zomer?
Petra x