Mogelijk gemaakt door Blogger.

Yves Rocher Monoï de Tahiti

Als er één geur bovenaan mijn favoriete zomergeurtjes staat, dan is het wel de geur van de Monoï de Tahiti producten van Yves Rocher. Ze doen mij ook aan de zomers uit mijn kindertijd denken, want mijn mama gebruikte deze producten ook al.
In dit gamma zit momenteel een exotische tiaré olie en een droge olie, eau de toilette en bodyspray, en ook een bodyshampoo en aftersunmilk.
Ik testte de bodyspray en de bodyshampoo uit!

♦ Monoï de Tahiti Exotische Bodyshampoo - €1.95
Duik de douche in met de heerlijke geur van vakantie en zomer, dankzij kokos en tiarébloemen. 
Is geschikt voor zowel huid als haar, wat ideaal is om deze mee te nemen op vakantie (alweer een flesje minder). Huid en haar voelen beiden zacht aan, en ruiken heerlijk!!
Bestaat uit 100% plantaardige olie, en bevat geen parabenen.

Het is een zalig exotische geur, die heel ontspannend werkt. De geur blijft heel lang aanwezig op de huid, wat ik zeker een pluspunt vind.
Ik gebruik het vooral als douchegel, gewoon omdat ik sowieso nog een conditioner gebruik op mijn haar na het wassen, wat de geur van deze dan toch een beetje wegneemt. Volgend jaar misschien een shampoo/conditioner in het gamma om zo de geur ook extra te lang te ruiken in het haar ;)

♦ Monoï de Tahiti Exotisch geparfumeerde Bodyspray - €5.90
Oh, deze bodyspray zou ik de hele dag op kunnen sprayen, ruikt heerlijk!! Vakantie-gevoel, check!
Hij is heel verfrissend en voelt fijn aan op de huid. Blijft minder lang hangen dan bijvoorbeeld het parfum, maar hij bevat geen alcohol en geeft echt een verfrissend gevoel, wat ervoor zorgt dat je hem echt regelmatig op een dag uithaalt.
Bestaat uit aloë-veragel uit biologische teelt, en bevat geen parabenen of kleurstoffen.

Ik vind beide producten er ook mooi en zomers uitzien met hun blauwe kleur en zomerse bloemen.
Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie ook zo favoriete vakantiegeurtjes?
Petra x

Yves Rocher - Monoï de Tahiti
Verkrijgbaar in de Yves Rocher winkels, of op yves-rocher.be