Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Oréal Professionnel Solar Sublime Herstellende Crème

Ik schreef hier al regelmatig over zonnebescherming en zonnecrème-producten, maar wat we niet mogen vergeten tijdens deze zonnige zomerdagen, is ook ons haar te beschermen.
Je hebt natuurlijk een heleboel producten, van sprays tot shampoo's en conditioners om je haar te beschermen en achteraf ook te verzorgen en herstellen. Zo is er ook nieuw in het Solar Sublime gamma van L'Oréal Professionnel deze herstellende crème.

Het is een herstellende crème die het haar voorbereidt op de schadelijke effecten van de zon.
Dankzij zijn formule met lichtwerend ECM zonnefilter (wat nog beter beschermt tegen UV stralen) en Pracaxi Olie (ultra-voedende olie), zorgt hij voor een diepgaande hydratatie van het haar waarbij hij het beschermt en hersteld.
Resultaat? Zacht, glanzend, soepel en gevoed haar.

Hij biedt dus een hoge bescherming tegen de zon en herstelt ondertussen de haarvezels. Dankzij de Pracaxi-olie is het haar zacht en soepel met een glanzend effect, iets wat je weleens kan verliezen door zon, zee en zwembad.
Het is als het ware een soort conditioner, dus aanbrengen op gewassen haar. Even laten inwerken en nadien goed naspoelen.

Een heerlijk product, met een fijne zomerse fruitige geur. Ik gebruik hem soms in combinatie met de Anti-Fizz melk, die ik nog had van vorig jaar, die ik na het wassen in mijn haar spray en niet hoef uit te spoelen, wat zorgt voor een extra glad en glanzend resultaat.
Het haar ruikt heerlijk zomers en de producten geven je echt een kappersgevoel enkel door de geur, die ook lang houdt!

Oh, en een hoedje dragen is ook altijd een aanrader bij hoge temperaturen en veel zon!!
Wat denken jullie van deze producten? Gebruiken jullie iets extra of anders voor je haar tijdens de zomer?
Petra x

L'Oréal Professionnel - Solar Sublime Herstellende crème - 150 ml - €15.90
Ook verkrijgbaar in het Solar Sublime gamma: Onzichtbare beschermende spray, melkspray, shampoo, herstellende balsem en herstellend melkserum
verkrijgbaar bij de L'Oréal Professionnel kapper, of bij oa. Pro-Duo