Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gladde benen met Wilkinson

Om mijn benen te ontharen kies ik, vooral tijdens de zomer, voor een epileertoestel. Zo blijven de haartjes iets langer weg. Maar als het toch snel moet gaan, of op de meer delicate plekken, kies ik toch altijd voor een scheermesje!
Wilkinson Sword heeft zo een volledig gamma ter beschikking!

Quattro for Women Bikini (€11.99)
Dit handige 2-in-1 scheerapparaatje is perfect om mee te nemen op vakantie. De ene zijde is voorzien van vier ultrafijne mesjes en twee conditioneringsstrips. Dankzij extra verzorgende ingrediënten, acai bessen en jojoba, zorgen deze voor een intens hydraterende en voedende werking op de huid.
Aan de andere zijde bevindt zicht een waterdichte trimmer, perfect om je bikinilijn mee bij te werken. De trimmer heeft een verstelbare trimkam die op vier verschillende lengtes kan worden ingesteld.

Intuition Naturals (€10.39)
Deze Intuition Naturals is de groene versie van het bekende alles-in-één systeem. Hij bevat een vaste scheercrème die wordt omgezet in smeuïg en rijk scheerschuim door contact met water. De crème bevat 100% natuurlijke ingrediënten en werd ook nog verrijkt met natuurlijke aloë vera en vitamine E voor een sterk hydraterend en revitaliserende werking van de huid.
Naast groen van kleur is deze ook extra milieuvriendelijk. De verpakking is 100% recycleerbaar en wordt ook grotendeels vervaardigd uit gerecycleerd materiaal.

♦ Quattro for Woman
Quattro for Woman is een wegwerpscheermesje met de kwaliteit van een scheertoestel en het gemak van een wegwerkmesje.
Bestaat uit vier mesjes en twee beschermstroken. Bevat een aqua glijstrip met Aloë Vera.

Ik vind mesjes waarbij je geen extra product nodig hebt het makkelijkst en ben dan ook fan van de Intuition Naturals. Voor ergens mee naartoe te nemen, neemt hij natuurlijk wel wat plek in, dan zijn wegwerpmesjes wel heel makkelijk en neem je gewoon een mini busje scheergel mee.
Voor een zomervakantie kies je eigenlijk wel best voor de Bikini versie, zo heb je twee toestelletjes in één bij de hand, ideaal!
Verder doen ze alledrie wat ze beloven, ze scheren makkelijk en zorgen achteraf voor een zachte huid.

Voor welk scheersysteem kiezen jullie?
Petra x