Mogelijk gemaakt door Blogger.

A hint of neon

Vorige zomer was er al heel wat fluo te zien, maar ook dit jaar vliegen de neon-kleuren ons om de oren. Hoewel de kledij er niet meer uitziet als in de jaren '80 en '90, ben ik toch nog niet helemaal om. Pas op, ik ben fan van kleuren in mijn outfits, ik heb broeken in heel wat kleurtjes en draag heel vaak kleur en prints, maar neon hoort daar toch nog niet echt bij.
Ik kocht onlangs wel neon oranje sandaaltjes, maar... ik heb ze nog nooit aangehad! Nu probeer ik toch een beetje felle tinten toe te voegen aan mijn garderobe, al is het maar in kleine details.

Ik was direct fan van de grijze blazer met geel boordje van de Eva Daeleman x Vila collectie! Ik had er niet direct voor uitgekeken, en toen ik er uiteindelijk naar op zoek ging, was het nergens meer te vinden.
Superblij was ik dan ook dat ik het alsnog vond in de webshop Sans Online, ik bestelde er al regelmatig en ben heel tevreden van hun service.
Ik dacht dat het iets meer gewoon geel, en minder neon ging zijn, maar dat was dus niet het geval. Maar ik vind het wel een tof jasje, dus nu nog mezelf overtuigen om het aan te trekken!

Ook bij Sans Online bestelde ik deze leuke zwart-wit gestreepte trui van Vero Moda met kleine neon spikkeltjes. De webshop, die heel wat leuke merkkledij heeft, stuurt voor de verjaardag van hun klanten een tegoedbon van €10, en daarmee kocht ik deze trui. Hij kostte in de sales maar €5 en de verzendkosten waren ook €5, dus een leuk geschenkje!

Wat denken jullie van de items? En van de trend, hebben jullie zelf al neon-items in de kast liggen?
Petra x