Mogelijk gemaakt door Blogger.

Caudalie Eau De Beauté

Vandaag toon ik jullie graag mijn favoriete zomerproduct, al kan het natuurlijk heel het jaar gebruikt worden. Ik heb het al enkele maanden, maar gebruik het nu sinds enkele weken elke dag, gewoon doordat het zo aangenaam en effectief is bij zonnig weer.
Het gaat over het Beauty Elixir van Caudalie, ofwel de Eau De Beauté, een verfrissende spray die de huid glad strijkt en de poriën samentrekt waardoor de huid er opnieuw stralend uitziet.

Vorig jaar tweette niemand minder dan Victoria Beckham over dit product, maar ook Katy Perry, Madonna en Jennifer Aniston zijn fan!
Er zijn verschillende manieren om deze spray te gebruiken: als toner, als een verfrissende mist op elk moment van de dag of nadat je je make-up hebt aangebracht om te fixeren en die van een mooie glowy finish te voorzien.

De hoofdbestanddelen van dit product zijn druiven, oranjebloesem, roos, biologische melisse en rozemarijn. Hij zorgt niet enkel voor verfrissing, maar ook fijne lijntjes worden gladgestreken, poriën worden verkleind en de huid ziet er stralend uit.
Goed schudden voor gebruik en  daarna op het gezicht verstuiven (ogen sluiten). Hij ruikt heel fris, beetje muntig met kruiden, wat ik perfect vind in de zomer.

Ik gebruik het vooral na het aanbrengen van mijn make-up, geeft een mooi natuurlijk resultaat en houdt je make-up ook langer op zijn plaats. Ook aangenaam is het aan te brengen na het reinigen van je gelaat, alvorens je gezichtsproducten aan te brengen. Geeft je huid echt een stralende teint na regelmatig gebruik!
Ik vind het vooral ook heel verfrissend tijdens warme dagen!
Het flesje ziet er ook mooi uit, maar kan wel breken, voorzichtig zijn dus (ik heb de laatste weken al een paar glazen verzorgingsproducten laten vallen jammer genoeg).

Wat denken jullie van dit product?
Petra x

Caudalie - Eau De Beauté
30ml - €9 / 100ml - €28
Verkrijgbaar oa. bij de apotheek, iU, ...