Mogelijk gemaakt door Blogger.

Birthday presents

Ik vertelde jullie al over mijn verjaardag twee weken terug! Jullie waren best benieuwd naar mijn verjaardagscadeautjes, dus bij deze vandaag een overzichtje!!
Ik kreeg een heleboel cupcake-kaartjes en ook centjes en cadeaubonnen, maar ook superleuke geschenkjes die helemaal bij mij passen:
De make-up spiegel van Babyliss! Ik had er op andere blogs al over gelezen en ben er heel erg blij mee! Hij kreeg al een mooi plekje in mijn beautyhoekje en ik gebruikte hem al elke dag, geslaagd geschenk!

The little guy maakte mij deze mooie tekening <3, en ik kreeg ook de schattigste sleutelhanger ooit!!!
Een Monchhichi, die nu hangt te bengelen aan mijn sleutelbos!

Een superleuk cupcake-tafelkleed, en deze leuke cakevormpjes!

Een Zoku Quick Pop Maker, om zelf en snel je eigen ijsjes te maken.
Mijn eerste try out was eigenlijk best al goed gelukt, maar ik maak zeker nog apart een artikeltje over!

Van de lieve pr-mensen van lvmh kreeg ik dit amazing pakket thuisgestuurd, van een leuke verrassing gesproken! Ook van de webshop Just Julia, vol leuke accessoires, kreeg ik een mooi geschenkje, deze twee leuke armbandjes, in mijn favoriete kleurtjes <3

Bedankt voor alle leuke cadeautjes die ik kreeg, en ook bedankt aan mijn lezers voor alle lieve verjaardagswensen!
Petra x