woensdag 15 augustus 2012

Clinique Exfoliating Scrub

Vandaag een review over de Exfoliating Scrub van Clinique. Hij zit al eventjes in mijn collectie maar ik heb er nog nooit een artikel over geschreven. Ik haalde hem uit de Clinique webshop bij mijn eerste bestelling (lees hier) en hij kwam al even tevoorschijn in mijn artikeltje over mijn Clinique stash (lees hier), waar je kan zien dat hij bij mijn top 5 behoort, en dat is nog steeds zo!

De Clinique Exfoliating Scrub is een  gezichtsscrub voor de vette huid. Hij verwijderd dode huidcellen, verfijnt de huidstructuur, vermindert fijne lijntjes en verfrist de huid.
Mag 3-4 keer per week gebruikt worden, wat ik super vind want ik hou er echt van mijn gezicht te scrubben onder de douche, maar let erop om het niet teveel te doen, maar met deze mag je het toch om de andere dag gebruiken!

Hoe te gebruiken?
Je kan het of 's avonds of 's morgens gebruiken. Als je het 's avonds gebruikt, eerst je make-up eraf halen en dan je gezicht nat maken.
Masseer de scrub met je vingertoppen in de huid met ronddraaiende bewegingen, vermijd oog- en lipomtrek (en believe me, vermijd echt die oogomtrek want hij prikt heel erg in de ogen, ja ik spreek uit ervaring ;)).
Afspoelen en daarna je huid reinigen en verzorgen met je dagelijkse producten!

Up to the test
Ik ben fan van deze scrub, dat was al duidelijk!
Hij heeft een munt-achtige geur, wat heel erg fris aanvoelt! Perfect tijdens de zomer (niet dat we al zo'n warme dagen achter de rug hebben, maar hé).
Ik hou erg van scrubben en vooral als je het ook goed voelt werken op je gezicht. Deze scrub is fijn in textuur, hele fijne korreltjes op je gezicht, maar hij is echt aanwezig en scherp! Je voelt echt dat hij zijn werk goed doet, just the way I like it!
Maar opgelet, zoals ik hierboven al schreef, voor de ogen! Door de munt kan het heel erg prikken als er maar een klein beetje in je ogen terecht komt. Zelf bij het afspoelen zorg je er het best voor dat je niet gewoon over je gezicht wrijft, maar het voorzichtig naar de zijkant van je gezicht wrijft, langs de ogen weg.
Na het scrubben was ik mijn gezicht nog met mijn gewone reiniger, en dan pas voel je echt het verschil! Mijn huid is echt heel erg zacht en voelt heel erg verfrist!
Hij ziet er nu zo uit, dus je kan wel zien dat ik hem al goed gebruikt heb

Wat denken jullie van deze scrub? En zijn jullie ook zo scrub-fans?

Clinique Exfoliating Scrub 100ml - €27.30
Te koop bij de parfumerie of in de Clinique online shop 

10 opmerkingen:

 1. Hij klinkt erg fijn, vooral de munt dan. Als hij niet in je ogen terecht komt tenminste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt echt heel erg goed! En door die bijna lege verpakkingen zien we wel dat jij er fan van bent ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze scrub zelf nog niet geprobeerd, maar hey, it's Clinique, hij moet wel goed zijn... :-) De 7 day scrub van Clinique gebruik ik zelf wel en die is heel fijn. Ik gebruik momenteel meestal een scrub met abrikozenpit van Yves Rocher. En soms wissel ik hem af met eentje van ROC.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is ook mijn favoriet!!!!! als je fris zegt, dan is hij ook heeeel fris!! ik hou hem vooral voor zijn korrels.. bij een peeling moet ik ze echt voelen... en niet zo hier en daar... dan heb ik zo de indruk dat ik niet echt peel... maar bij de deze is het korrels a volonte... just the way I like it :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij lijkt me heerlijk, maar wel redelijk prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm I loooove Clinique ! Deze nog niet geprobeerd maar klinkt erg goed. Zou zeker overwegen om deze es aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik scrub ook supergraag onder de douche, ook m'n gezicht. Deze ga ik zeker eens bestuderen, klinkt heerlijk voor als m'n Nivea op is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. amai, het ziet er echt een goed productje uit, en ja ik heb scrub liggen maar scrub me veel te weinig.

  Mja zo typisch ik, dat op en top vrouwelijk voelen zit er nog niet direct in . ZUCHT


  http://elinedumonghphotography.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed! De geur lijkt me ook heerlijk, zelf scrub ik eigenlijk zelden of nooit gewoon omdat ik er de tijd niet voor neem.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram