woensdag 10 juli 2013

London Shoplog

Ik vertelde jullie enkele dagen terug al over mijn allereerste Londen tripje dankzij Eurostar en sterrenchef Raymond Blanc. Naast een fijne treinreis en heel wat lekker eten, stond er natuurlijk ook een namiddagje London-Shopping op het programma, waar ik al heel erg naar uitkeek!
Ik kocht eigenlijk niet zo heel erg veel, enkele beautyspulletjes en ook wat food (lees: a whole lotta sweetness)!! Check it out:

♦ & Other Stories

De eerste winkel die we tegenkwamen toen we van de metro stapten was & Other Stories, daar moesten we direct al eens een kijkje gaan nemen. Heel wat fashion-stuff, al was ik vooral onder de indruk van het beauty-gedeelte.
Ik was helemaal blown away van de geur van het Equatorial Dreams gamma, een heerlijke zomerse geur verkrijgbaar in body mist, body wash, body lotion, body soufflé & body scrub. Ik ging voor de Body Mist, verfrissend en oh zo handig om overal mee naartoe te nemen en bij te sprayen!!

Liberty
Daarna gingen we naar het prachtige gebouw van Liberty. Ik kocht er helemaal niets, shocking, al hebben ze er hele fijne en luxueuze merken. Ik ging bijna voor het Surf gamma van Bumble & Bumble, de gentleman van de afdeling was zo vriendelijk de Surf Spray op mijn haar uit te testen, maar ik vond het effect van de spray niet zo heel fijn, het maakte mijn haar heel droog en stroef (al zal het droogblazen van mijn haarlok met zijn eigen adem er ook voor iets tussenzitten, ieeuw).

Hamleys
Helemaal geen beauty of fashion, maar vooral heel veel toys!! Ik beloofde the little guy dat ik een cadeautje zou meebrengen, dus Hamleys was zeker een must voor mij! Al keek ik zelf mijn ogen uit, wat een prachtig gebouw met vijf verdiepingen vol speelgoed, en nam ik ook een kleinigheid mee voor mezelf: Wonka Rainbow Nerds & Hello Kitty Jelly Beans!

♦ Victoria's Secret
Ook een must see als je in Londen bent, Victoria's Secret. Prachtige winkel, al ging alleen deze pink dog mee naar huis die je normaal kreeg bij aankoop (maar ik kreeg er toch eentje ;))! Ik was wel benieuwd naar hun body sprays, en ze roken inderdaad ook heerlijk, maar ik dacht toch bij mezelf: je hebt al genoeg parfum thuis!

Boots
Beauty-heaven, I must say!! Make-up, parfum, skincare, ... they have it all!
Ik kocht er enkele mini-productjes: leuk, handig en vooral cute!! Van Soap&Glory ging ik voor de antibacterial hand cleansing gel & een mini scrub, beide met de heerlijke geur van natural grapefruit extract, the yumz!!

Daarnaast kocht ik ook de Sactuary Illuminating Moisture Lotion SPF15 in een mini verpakking. Hij ruikt heel erg fris en ziet er zo mooi glowy uit!

Sinds Katy Perry in I Kissed A Girl zingt over de Cherry Chapstick, wou ik hem al dolgraag hebben. Toen ik de Chapsticks bij Boots zag liggen, moest er natuurlijk een Cherry en een Strawberry variant mee naar huis!

Me aangeraden door Kim, kocht ik ook deze Hydraluron Moisture Booster van Indeed Labs. Een serum om het gelaat extra te hydrateren. Ik ben er alvast heel benieuwd naar!

Ook kocht ik er de Models Own make-up blending sponges. Ik zocht iets om foundation mee aan te brengen, en stond eerst nog met een Real Techniques brush in mijn handen, maar ik wou toch dolgraag eens deze sponsjes uitproberen.

Selfridges
Onze laatste stop alvorens terug te gaan naar de Eurostar, was bij Selfridges. Oh my, the prettiness! Heel wat high-end brands, zowel in fashion als beauty, al hebben ze ook heel wat betaalbare en leuke shop-in-shops, zoals primark, H&M, Topshop (maar die zagen we allemaal natuurlijk pas bij het buitengaan, damn).
Ik kocht er wel een magazine. Engelse magazines staan erom bekend dat ze heel wat extra's bij hun boekjes geven, dus ik zocht er eentje uit met dit Ren skincare pakketje. Ook voor de bf gingen er enkele mannelijke magazines mee naar huis (ik moest de thuisblijvers toch ook wat verwennen)!

♦ M&S Food
Net voor de trein richting Brussel op te stappen, maakten we nog vlug een stop bij M&S Food in het station, om een voorraadje in te slaan. Ik vind het altijd leuk toffe lekkernijen mee te brengen die je hier bij ons niet vind! Zo gezegd, zo gedaan, ik stapte de trein op met een food-bag om u tegen te zeggen (de chips & popcorn staan dan nog niet eens op de foto :p)!
Cute pigs, icecream chocolate (en een koeltas in dezelfde print, love it), mini bites en ook Strawberry & Rubarb Cookies!

Niet mis eigenlijk voor een viertal uurtjes Londen-shopping! Maar ik heb nog lang niet alles gezien, ik denk al volop aan een nieuw tripje, misschien dan ineens voor een paar dagen!
Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Petra x

33 opmerkingen:

 1. Superrrr! Doet me nog meer naar Londen verlangen. Hoop dit jaar toch nog een dagje te kunnen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik krijg al helemaal zin in Londen! Nog een kleine twee maandjes aftellen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, super!! Da's niet meer zo heel lang (al gaat de zomer hopelijk niet te snel voorbij!)

   Verwijderen
 3. ik ben nog geen week terug en ik wil al opnieuw richting londen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ochh ik ben zo jaloers! Lijkt me heerlijk om daar te shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai toch leuk geshopt zeg :-) ! Ik kan al niet meer wachten tot het eind augustus is !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aftellen geblazen, en een wishlist beginnen opstellen ;)

   Verwijderen
 6. mooi geshopt :) ik ben er nog niet geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil mee naar Londen met jou :-) Superleuke aankopen, vrolijke en fleurige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke aankoopjes! Londen is echt zalig om te gaan shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke aankoopjes! Tijd dat ik ook eens naar Londen ga haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ben altijd wel fan van bodymists dus ben wel benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest, maar ik ga daar zeker eens werk van maken! Victoria's Secret staat al zeker op mijn lijstje :) en ik moet zeggen dat ik erg benieuwd ben naar de Hydraluron Moisture Booster en naar de make-up sponges... Ik hoop dat je hier nog een review over schrijft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat superleuk dat je naar London bent geweest. Graag wil ik ook daar naar toe.
  Leuke aankopen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie aankopen! Die Hydraluron moest er bij eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, nog maar eerste dagje gebruikt vandaag dus ik ben benieuwd verder!

   Verwijderen
 14. Leuk geshopt!! En ja, Hamleys, zalige winkel hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt, love it!! Al zou ik er niet graag met kinderen lopen, die worden zot ;)

   Verwijderen
 15. Londen is zalig hé ! Ik heb al zin om terug te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De handgel van Soap&Glory heb ik ook! Al wordt die soms gekidnapped door le BF :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een geweldige shoplog! En wat een leuke foto van jou bij die phone booth!
  Je haar laten droogblazen door de (slechte ahum) adem van de verkoper... OMG!! wat erg! Maar wel een leuke anekdote! Naar Victoria's Secret wil ik ook, misschien morgen op Schiphol waar ik morgen naartoe ga (zit er een) en ik lieve Rinah weer eens ontmoet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vond die foto ook geslaagd! Ja vond het ook echt vies!!
   Superleuk, doe haar vele groetjes!!

   Verwijderen
  2. zal ik zeker doen, meid!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake