vrijdag 12 april 2013

Dior Summer 2013: Bird of Paradise

Nieuwe zomerse make-upcollecties nemen me zo mee naar vakantiesferen en zomerse temperaturen. En dat is met de nieuwe Dior collectie, Bird of Paradise, zeker het geval, exotische kleuren en zongebruinde huid staan centraal.
Zoals de naam van de collectie het al doet vermoeden, werd de inspiratie gehaald bij de mythische paradijsvogel (doet me altijd denken aan de Disneyfilm Up).Eerst en vooral mag de teint stralen en krijgt hij een frisse zomerlook.
Als eerste gebruiken we daarvoor de nieuwe Diorskin Nude Tan BB Cream, met de nieuwe werkstof 'Tan Beautifier', die de huid voorbereid op de eerste zonnestralen en ervoor zorgt dat de zongebruinde teint langer blijft behouden.

Daarna gaan we voor de Diorskin Nude Tan Paradise Duo, een absolute must-have.
De combinatie van een bronzing poeder en een blush in één doosje, voor een echte sunkissed skin!
Verkrijgbaar in twee verschillende combinaties! I love it!

Eens de teint er goed uitzien, mogen de ogen eruit gaan springen. Contrasterende kleuren en gewaagde kleurencombinaties met de 5 Couleurs, vijf oogschaduwkleurtjes in één doosje in blauw- of groentinten. Ook de Waterproof Liner is beschikbaar in een zeegroene kleur. Mooie kleurtjes, maar toch wat gewaagd. Ik kies toch liever mijn vertrouwde tinten, ik kan niet echt overweg met kleur, maar dat zal aan mij liggen.

Helemaal nieuw is de Dior Jelly Lip Pen, lijkt me een heerlijk product! Een jumbo lippotlood met een intense glans als een lipgloss, in superleuke zomerse kleurtjes!

En als laatste, mag het ook voor de nagels opvallen met de Dior Vernis. Er zijn drie groen-blauwtinten verkrijgbaar in deze collectie en één felroze kleur!!

Oh, wat een heerlijke collectie, misschien wel mijn favoriet voor de zomer! Wat denken jullie ervan?
Petra x

Dior Bird of Paradise
Verkrijgbaar vanaf 17 april 2013 in de parfumerie

14 opmerkingen:

 1. Ik ben zo benieuwd naar de palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het ook één van de mooiste Dior collecties die ik al gezien heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauwwww om van te kwijlen die foto's haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's ! Ik ben erg benieuwd naar de bb cream.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die teal kleuren zijn helemaal mijn ding! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ugh, de poeders & de nagellak! <3 Maar té duur voor mij! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kwijl, kwijl, kwijl, ziet er allemaal zo goed uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt een prachtige collectie, die nagellakjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige collectie!! Prachtig die promotiefoto met het model. Ik vind het palette en de lakjes vooral erg mooi.. die kleuren doen het ém echt voor mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. what a gorgeous collection!

  ps: my blog has moved! visit me at www.loveminnie.com :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n mooie collectie! Ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe BB cream :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram