Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in my wardrobe: watermelon prints!

Ik heb het nogal voor jurkjes met kleine prints! Van bolletjes en vogels, tot bloemen en ankers, you name it, I got it! Dus hear, hear voor de zomer die in zicht is, nieuwe zomerjurkjes en hoera, nieuwe prints!
Ik zag vorig jaar al een preview van de nieuwe collectie van Zalando, en daar viel mijn oog op een superleuk watermeloen kleedje van Mint&Berry! Groot was mijn vreugde dan ook toen ik zag dat ze hem ook eindelijk online beschikbaar hadden, dus hop, het winkelmandje binnen (samen met een pull met eenzelfde motief, oops).

Ik vind fruitmotiefjes superleuk voor de zomer op kledij, dus mijn zoektocht gaat verder. Nee, geen fruitmand als hoed of kokosnoten als bikini, maar subtiele, leuke prints.
Rihanna ging vorige zomer al voor de ananas-print, maar believe me, het blijft ook komende zomer een trend. In de h&m zomercollectie van 2013 zijn er ananassen te vinden op de t-shirts, en bij Mochino gaan ze zelf voor pineapple-bags!
Maar voor ik de perfecte ananas vind, ben ik al supertevreden met mijn watermeloenen!

Het kleedje is muntgroen van kleur, met een all-over print van paarse watermeloenen. Een lichte stof, dus perfect voor warme zomerdagen. Komt tot iets boven de knie en heeft een open rug. Die open rug vind ik niet zo heel erg mooi, vind het ook niet makkelijk om te dragen, maar ik vind er wel iets op, vond de print te leuk om het terug te sturen. (Ze hebben ook nog een rokje beschikbaar in dezelfde print).

Ook de trui is van Mint & Berry, donkerblauw (ook verkrijgbaar in wit), met in het groot één watermeloen erop in licht-oranje met muntgroen. Deze heb ik al kunnen aandoen, ja met het Belgische weer heb je inderdaad ook in april soms nog een trui nodig.
Ik betaalde voor beide items €39.95/st.

Hopelijk vinden jullie het ook leuke aankopen! Wie kiest komende zomer ook voor de fruitprints?
Gaan jullie soms online winkelen bij Zalando?
Petra x