Mogelijk gemaakt door Blogger.

Philips VisaPure

Vandaag laat ik jullie kennismaken met de VisaPure van Philips. Het is een gezichtsreinigingsborstel, die je een schone, zachte en stralende huid geeft, en die ook waterdicht is dus gewoon kan meegenomen worden in de douche.
Veel effectiever dan reinigen met de hand, waarbij je kan kiezen voor zacht en diep reinigen.

De Philips VisaPure reinigt je huid op een makkelijke manier. Hij wordt geleverd met twee verschillende borstels, één voor de normale en één voor de gevoelige huid. De borstel heeft zowel draai- als trilbewegingen, daardoor maakt hij niet alleen onzuiverheden zoals stof, dode huidcellen en make-uprestjes zachtjes los, maar veegt nadien ook de onzuiverheden weg en reinigt de huid diep.

De VisaPure heeft twee verschillende snelheidsinstellingen, snelheid één voor een zachte reiniging, snelheid twee voor een aangename en intensievere reiniging. Gewoon één- of tweemaal op de aan-knop drukken voor de gewenste snelheid, een derde keer drukken zorgt ervoor dat het toestel terug uit wordt gezet.

Wat ik heel aangenaam vind is dat deze borstel waterdicht is en kan dus gewoon onder de douche gebruikt worden. Zonder oplader natuurlijk.
Je kan het toestel trouwens 30 minuten snoerloos gebruiken, wat overeenkomt met 15 dagen als je hem twee maal per dag gebruikt. Want je gelaat reinigingen hoeft ook niet langer te duren dan 1 minuut. De VisaPure is trouwens zo ingesteld dat hij na 1 minuut automatisch uitschakelt om overbehandeling te voorkomen.
Philips beveelt ook aan je gezicht gezicht in drie zones te verdelen, linkerwang, rechterwang en t-zone, en elke zone 20 seconden te behandelen, en je merkt na elke 20 seconden ook een kleine pauze, zodat je weet wanneer je van zone moet veranderen.

Ik ben fan, ik vind het een heel aangename borstel. Ik had er vroeger al eentje van een ander merk, maar het water en schuim spatte dan overal in het rond, mijn haar op mijn voorhoofd ging erin hangen, ... maar bij deze heb ik dat allemaal niet, plus ik kan hem gewoon ook meenemen onder de douche, wat ik een heel aangenaam voordeel vind!
Mijn huid voelt zacht aan en het reinigen is ook heel ontspannend.
Er is ook een scrubbende opzetborstel apart verkrijgbaar, die ik mij ook zo snel mogelijk wil gaan aanschaffen, I love to scrub!

Wat denken jullie van deze VisaPure, zou het iets zijn voor jou?
Petra x

Philips VisaPure, incl. 2 opzetborstels - €159.99
Opzetborstel normale huid - €8.99
Opzetborstel gevoelige huid - €10.99
Opzetborstel voor peelings - €15.99