Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sugar coated nails with Maybelline Color Show

Maybelline heeft een nieuwe nagellak-lijn, Color Show, bestaande uit 27 must-have kleurtjes. Uitdagende donkere kleuren, elegante nudes, modern mat, sprankelende kleuren, ... Van chic tot shocking, voor elke outfit, reisje of feestje is er wel een kleurtje voorzien, en dit voor een klein prijsje.
Ik combineerde twee leuke tinten, Bubblicious en Sugar Crystals, met snoepjesnagels als resultaat.Bubblicious is een felroze , eigenlijk meer donkerfuchia kleurtje, kleurrijk dus perfect voor zonnige dagen.
Sugar Crystals is een nude tint met subtiele zilveren shimmers. Je kan hem alleen gebruiken, maar dan voor een echt subtiel resultaat, want je ziet een klein beetje de shimmers, maar valt niet echt op zo op de nagels alleen. Maar in combinatie met de Bubblicious, hoe leuk zijn de namen trouwens, komt het heel mooi uit!

De Color Show nagellakjes hebben een mooie glanzende finish, dankzij een nieuwe exclusieve formule waarbij intense pigmenten gecombineerd worden met hightech lakpolymeren. Dankzij de minuscule deeltjes van echte aluminiumplaatjes ontstaat een intense weerspiegeling van het licht, waardoor de lak meer glanst.

De nagellak is ook makkelijk aan te brengen, dankzij een makkelijk te hanteren borsteltje. Het is een lang kwastje, waardoor je ook preciezer kan gaan werken. Ik had genoeg aan één laagje om de nagels van een mooie dekking te voorzien.
Dit is de Bubblicious alleen


Wat denken jullie van deze nieuwe Color Show lakjes? En van de kleurtjes die ik gebruikt heb?
Petra x

Maybelline Color Show - 7ml - €3.99