Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney inspires Twice as Nice

Disney's bekendste figuren Mickey en Minnie gaan in zee met Belgisch juwelenmerk Twice as Nice, en geloof me als ik zeg, het is een schitterende collectie geworden!!
Het creatieve team van Twice as Nice koos als vertrekpunt een vintage Mickey en Minnie en creëerde zowel een vintage als een mini collectie!
Ik ging vorige week in preview een kijkje nemen en was onder de indruk! Kijk eens eventjes mee:

De eerste is de Mickey/Minnie Vintage Collectie, een vrij stoere 'rock' collectie in gepolijst edelstaal en zwart blinkend edelstaal.

Je vindt er oversized halskettingen met hangers van Mickey en Minnie, bedels in verschillend formaten. Ik vind de kleinere (1e foto) iets leuker, omdat je ze dan echt voor vanalles kan gebruiken, je kan ze zowel aan een ketting of armband hangen, maar ook als sleutelhanger of aan je gsm bevestigen bijvoorbeeld.
Daarnaast vind je ook tal van armbanden, van parels met een bedel eraan tot verschillende soorten cuffs.

Daarnaast heb je ook een Mini Mickey/Minnie Collectie, een collectie in zilver, geel en roos goud, samengesteld uit superschattige minihoofdjes van Mickey en Minnie. Je kan ze alleen dragen of gewoon met heel veel verschillende samen combineren, beide zijn echt heel leuk!

Je vindt er armbanden met één of vijf hoofdjes, halskettingen met één mini-hoofdje dat vasthangt en je kan bedeltjes apart kopen voor aan je bestaande ketting te hangen.
Ook de fijne ringetjes met Mickey of Minnie zijn heel erg elegant, en stiekem ook mijn favoriet uit deze mini-collectie!
Daarnaast heb je nog twee soorten oorbellen, lange hangers ofwel kleine knopjes, beide met de mini-hoofdjes!

We werden verwend door Disney & Twice as Nice in Hotel Reylof te Gent, prachtige locatie. We konden genieten van een High Tea, met heerlijke lekkernijen en drankjes, werden omgetoverd als echte Minnie's dankzij een paar leuke oortjes en we kregen zelfs inside information over hoe een bepaalde figuur ontworpen wordt alvorens hij bv. op een t-shirt geplaatst wordt, heel leuk!

Thanks Disney & Twice as Nice for the lovely afternoon!!

Wat denken jullie van de juwelencollectie? Zouden jullie voor de mini collectie gaan, of liever iets stoerder met de vintage lijn? Wat is je favoriete item?
Petra x

Disney inspires Twice as Nice is verkrijgbaar sinds april 2013.
Prijzen vanaf €14.95
Te koop in de Twice as Nice verkooppunten of online op de webshop.