Mogelijk gemaakt door Blogger.

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

Heerlijk, eindelijk een paar dagen zon gehad, I want more! Ik verlang al helemaal naar de zomer.
Ook Estée Lauder doet je elk jaar wegdromen naar warme, exotische bestemmingen met zijn Bronze Goddess collectie. Eén van mijn favoriete zomergeuren is de Bronze Goddess Capri (lees hier). Ik kan niet wachten om hem terug uit de kast te halen.
Nieuw dit jaar is een Limited Edition Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, alweer een heerlijke tropische vakantiegeur, maar ook een Bronze Goddess Powder Bronzer, die ik jullie vandaag graag van dichtbij laat zien!

De Bronze Goddes Powder Bronzer komt in een glanzende verpakking met een exotisch patroon, precies luipaardmotief of die zon die erin schijnt, ik vind het er alvast heel mooi uitzien.
De bronzer is iets groter dan een gewoon poeder en kan gebruikt worden om een warme teint toe te voegen of om het gezicht te shapen.
Verkrijgbaar in vier verschillende tinten: Light, Medium, Medium Deep en Deep. Ikzelf heb de kleur Medium, niet te licht, niet te donker, perfect om een subtiel resultaat te geven.

Het is een zijdezacht, subtiel glanzend poeder, perfect om je een mooie zomerse gloed te geven!
Komt met een halvemaanvormig borsteltje om de bronzer aan te brengen, perfect voor on-the-go, thuis gebruik ik vaak een gewone kwast.

Ik vind het echt een hele mooie bronzer, mooi resultaat, helemaal geen oranje kleur, ziet er heel natuurlijk uit.
Geeft ook een ietwat matte finish. Bevat hele lichte shimmers, maar die zijn helemaal niet blinkend aanwezig op de huid.
Ik breng het lichtjes aan op mijn volledige gezicht, of om een echte sunkissed skin te krijgen, aanbrengen vanaf de jukbeenderen zo naar de wenkbrauwen toe, en dan van de jukbeenderen naar de kaaklijn, zo maak je als het ware een drie! Dus vooral op zijkant voorhoofd, slapen, wangen, jukbeenderen en de kaaklijn.
Ikzelf doe ook nog altijd een beetje op mijn neus, kin en in het midden van mijn voorhoofd, zo lijkt het echt alsof je huid getint is door een dagje zon.
Aangebracht op mijn hand met het kwastje

Gaan jullie voor een bronzer in de zomer, of het hele jaar door? En wat denken jullie van deze?
Petra x

Estée Lauder - Bronze Goddess Powder Bronzer - €40.34
Verkrijgbaar in de parfumerie