Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Les Beiges N°40

Ik vertelde jullie hier al over de mooie nieuwe collectie van Chanel, Les Beiges.
Het gaat over een nieuw Healthy Glow Sheer Powder, een dekkend compact poeder, met een lichte textuur, voor een natuurlijk resultaat. Het bevat een SPF15 en is ook geschikt voor hele lichte huidtypes.
Is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, van N°20 voor de hele lichte huid, tot N°60 voor de iets meer getinte huid. Ik toon jullie vandaag N°40, een heel mooie beige teint.

Eerst en vooral, de verpakking is prachtig! Het is net als een Chanel Summer Edition ofzo, heel licht, natuurlijk en elegant. Een beige verpakking waarin het zwarte logo zo mooi uitkomt!
Als je het doosje opent zie je een borsteltje, in de vorm van een halve maan, om het poeder aan te brengen, zo ontworpen dat het de contouren van het gelaat makkelijk kan volgen.
Ik breng het poeder gewoon aan met een losse borstel of een blush-borstel, maar deze is perfect voor on-the-go, altijd handig, zeker met het spiegeltje dat binnenin het doosje aanwezig is.

Het is een gezichtspoeder die je huid laat stralen en doet oplichten.
Naast bescherming tegen de zon, beschermt hij de huid ook tegen vervuiling, dehydratatie en stressfactoren van buitenaf.
Het is een natuurlijk poeder, bevat geen shimmers, maar geeft je huid wel een gezonde glow. Hij maakt je make-up ook minder shiny, zonder het compleet mat te maken. Deze N° 40 is een mooie getinte kleur, dus ook perfect te gebruiken als bronzer, al breng ik hem vaak aan op mijn gehele gelaat. Hij geeft niet echt volledige dekking, maar geeft een egale en frisse teint. Ik breng hem aan na de foundation en voor de blush.

Het is een licht poeder, heel zacht én het ruikt ongelofelijk goed.
Ik vind het ook heel erg fijn dat hij een SPF15 heeft, zo ben je ook altijd beschermt tegen de zon, ook als je eens vergeet zonnecrème aan te brengen op minder warme dagen!
Er hangt natuurlijk een Chanel prijskaartje aan vast, maar het is een heerlijk product die omschreven kan worden als setting powder, bronzer en illuminating powder all-in-one.

Wat denken jullie van dit nieuwe product? Zouden jullie gaan voor dit heerlijke poeder?
Petra x

Chanel Les Beiges - Healthy Glow Sheer Powder - €48
Verkrijgbaar bij de parfumerie