Mogelijk gemaakt door Blogger.

7 april 2013: Clean Closet!

Haal jullie agenda's maar boven en hou zondag 7 april vrij!!
What's the fuss? Het Clean Closet event, waar je niet alleen kan gaan shoppen in de kleerkast van fashionista's (én van mezelf), maar er worden ook tal van leuke extra's voorzien, zoals lekkere hapjes van keep on toasting, en een waar dessertbuffet van blogsters Princess Misia en Vane Valentine Food. Maar ook de hele dag door drankjes van Tao voor extra energie, laat je nagels onder handen nemen door Beautyqueen, and many more!! Er zijn ook goodiebags voorzien voor de eerste 150 aanwezigen én er vallen ook leuke prijzen te winnen!
Je hoort het, zeker een bezoekje waard dus!!Ook ik zal aanwezig, met een kraampje, waar ik items uit mijn kleerkast én beautykast verkoop. Spullen die ik zelf aankocht, maar eigenlijk niet of niet meer gebruik! Vaak kledij en schoenen met het prijskaartje er nog aan, of die ik maar een paar keer gedragen heb! En natuurlijk aan heel budgetvriendelijke prijsjes!

Er zullen een heleboel verkopers aanwezig zijn, dus het lijkt me echt de moeite eens langs te komen! Er werd ook op voorhand duidelijk gemaakt dat de kledij en andere spullen in goede staat moet zijn, pretty and fashionable!


Waar - Wanneer
Clean Closet
Zondag 7 april 2013
De Kring, Dekenijstraat, Lochristi (tussen Gent en St-Niklaas).
Je kan langskomen tussen 14u en 17u maar vergeet niet: early birds catch the worms!
Inkom: €3
Meer info: bekijk de facebookpagina van Clean Closet!

Ik geef al een kleine sneak peek van wat ik er allemaal zal verkopen, maar believe me, there will be more ;)

Hopelijk tot dan!
Petra x