Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop Colour Crush Eyeshadows

Alles draait tegenwoordig om kleur, en dat heeft The Body Shop erg letterlijk genomen! Ze hebben deze maand hun assortiment uitgebreid met maar liefst 30 nieuwe oogschaduwkleuren, nl de Colour Crush-collectie.

Dertig mono eyeshadows, in allerlei kleuren. Van elegant beige tot echte felle kleuren, met een mengeling van parelmoeren en matte finishes.
The Body Shop reisde daarvoor de hele wereld rond, op zoek naar de meest zeldzame pigmenten. Deze werden nadien driedubbel gefilterd en vakkundig gemalen. Vervolgens worden ze vermengd met Community Fair Trade-oliën om een maximale glans en helderheid te verkrijgen.

De kleuren kunnen zowel droog als nat aangebracht worden, als enkele kleur of samen. Het is een stralende, zijdezachte oogschaduw die als vanzelf over je ooglid glijdt.
Ze zitten in een nieuwe, transparante, recyclebare verpakking. De producten zelf zijn 100% vegetarisch en 100% diervriendelijk!

Door al die leuke kleurtjes, krijg ik nog meer zin in zon en lente!! De kleurtjes kregen ook allemaal een leuke naam. Zo testte ik de kleurtjes Smokin Hot (donkergrijs), Boyfriend Jeans (lichtblauw-grijs), Sweet Pea (khaki-groen) en Berry Cheeky (felroze-fushia).
Ik vind de kleurtjes superleuk!! En ze zijn echt goed gepigmenteerd. De grijze is mijn favoriet, die heb ik gewoon al het meeste gebruikt omdat dat echt mijn dagelijkse kleur is. Ik gebruikte hem al in combinatie met de lichtblauwe kleur, als lichtere kleur op het volledige ooglid, of de groene kleur, om een extra diepte te geven aan de make-up.
Ze brengen inderdaad heel makkelijk aan en zijn heel goed gepigmenteerd. Ik gebruik ze in combinatie met een primer, en ze blijven er echt tot 's avonds laat mooi uitzien!

Wat denken jullie van de nieuwe oogschaduw van The Body Shop? En van de kleuren?
Petra x

The Body Shop - Colour Crush Mono Eyeshadow - €10/st.
(klik hier om alle kleurtjes te bekijken)