Mogelijk gemaakt door Blogger.

Julia June Spring Summer 2013

Ben jij dit winterweer met koude temperaturen en sneeuw ook zo beu? Spring dan zeker eens binnen in de winkel van het Belgische merk Julia Juna! Ik deed dat enkele weken terug ook, en ik kan je verzekeren, de kleuren en leuke prints van de nieuwe lente-zomercollectie brengen je in een instant happy, zomerse stemming!

Ze hebben er dit seizoen leuke items in pasteltinten maar ook felle kleuren en leuke prints! Toffe jurkjes, schattige cardigans, heel wat bloemen en zelfs enkele 3D kledingstukken!
Ik bezocht, samen met Elfi van Glam At Heart, de winkel in St-Martens-Latem en neem je vandaag eventjes mee naar onze pas-sessie, die trouwens superfun was!

Ik viel onmiddellijk voor heel wat items in de collectie! Vooral van de felle jurkjes was ik fan, samen met een leuk giletje erop! Ook de broek met print in oranje en groen vond ik geweldig! En het 3D-jurkje wou ik supergraag eens passen, leuk maar niet alledaags natuurlijk!

Ik was dol op het gele jurkje, gecombineerd met de kleurige cardigan! Jammer genoeg was hij er niet meer in mijn maat (ik had hem achteraan een beetje ingenomen)!

Ook helemaal verliefd ben ik op deze broek! Ik vind ze echt geweldig! Ze staat op mijn 'must-buy' lijstje, dus ik hoop dat ze bij mijn volgend bezoekje nog steeds mijn maat hebben!

Maar ik viel helemaal voor de kleur van dit kleedje! In combinatie met een totaal andere kleur, zoals blauw of groen, komt dit jurkje zo mooi uit! (iphones in action in the background, haha)

En het laatste kleedje ging dan ook mee naar huis! So happy with it!! Maar wel met een andere cardigan, dus ik hoop dat het weer snel omslaat, dan kan ik jullie de combinatie eens laten zien!
Alvast bedankt aan Julia June voor deze leuke dag!
Hopelijk vonden jullie het een leuke foto-reeks! Wat denken jullie van de collectie?
Petra x

Julia June - Concept store
K. Maenhoutstraat 6
9830 Sint-Martens-Latem
Open van 10u tot 18u30 (gesloten op zondag)
Neem zeker ook een kijkje op de facebookpagina van Julia June!