Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pupa 50's Dream

Hoera, de lente staat bijna voor de deur! Nog even geduld (en vergeet dat er nog vries-temperaturen en sneeuw zit aan te komen), maar we kunnen alvast wegdromen met enkele heerlijke producten die ons meenemen naar warmere dagen.
Zo is er de 50's Dream collection van Pupa, een limited edition lente make-up lijn! Een vrolijke collectie met een retro touch en heerlijke snoepkleurtjes, in pure 50's stijl! Ze gaan vooral voor roze en abrikoos-tinten, samen met een opvallende groene kleur voor de ogen.

In de collectie vind je vijf mooie producten. Voor de ogen vier nieuwe oogschaduws in lichte satijnkleuren en  twee glanzende eyeliners voor een echte fifties look.
Voor glamoureuze en zachte lippen kan je kiezen voor vier retro kleurtjes van de Miss Pupa.
De nagels krijgen leuke snoepkleurtjes, in vier nieuwe tinten, van Rose White & Apricot, tot Spicy Orange en Candy Pink.
Voor de teint kiezen ze voor kleur en glans in één product met de Color Touch Highlighter in Bonne Mine.

Ik testte twee producten uit van deze nieuwe collectie! Een oogschaduw in de kleur Dusty Beige en een eyeliner in de kleur Intense Green.

De Dusty Beige is een Satin-Finish Baked Eyeshadow, een Wet & Dry oogschaduw met een zijdezachte textuur, wat zorgt voor een diep en chic resultaat. Kan droog aangebracht worden voor een elegante, verfijnde look, of vochtig voor een intensere en heldere look.
De oogschaduw komt in een mooie verpakking, met klein kwastje erin. Ik vind het een hele mooie kleur, een lichte tint wordt altijd gebruikt in een oogmakeup, en deze is echt een mooie warme kleur, perfect voor de lente en zomer! Hij brengt ook heel makkelijk aan en is goed gepigmenteerd.

De Ultra Shine Eyeliner in Intense Green zorgt voor een echte fifties look. Het is een lang houdende formule van pure vloeibare parels. De eyeliner glijdt gemakkelijk over de huid en zorgt voor een schitterend eindresultaat, eenvoudig en vlekkeloos aan te brengen.
Het is een mooie groene kleur, met subtiele glitters. Hij brengt inderdaad heel makkelijk aan, maar het is echt geen kleur voor mij! Ik kies niet vaak voor kleur bij mijn oogmakeup, ik vind het vaak mooi bij iemand anders, maar durf er zelf niet echt voor gaan.

Wat denken jullie van deze producten? Gaan jullie soms voor een opvallende kleur voor de ogen?
Petra x

Pupa 50's Dream - Verkrijgbaar in de Pupa verkooppunten (info 09/364.51.10).
Satin-Finish Baked Eyeshadow - €15.50
Ultra Shine Eyeliner - €15.50