Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Addict Gloss Spring 2013

Kleur. Alle kleuren. Essentieel voor Christian Dior.
En inderdaad, dat vertaald zich in de nieuwe Dior Addict Gloss, in 24 nieuwe, trendy kleurtjes én een vernieuwde gelformule, wat zorgt voor de ultieme glans! Snoepkleurtjes allom met roze, koraal en rood! Bring it on!!
Een magische formule, het 'Mirror Shine Complex', geeft de lippen een unieke glans. De verzorgende formule, verrijkt met hyaluronzuurdeeltjes, hydrateert en maakt de lippen voller! Perfect dus!

Het resultaat zijn 24 heerlijke kleurtjes, wat zorgt voor een ware color party voor je lippen. Extravagant of braaf, baanbrekend of klassiek, gedurfd of discreet, maar altijd verleidelijk fris en poppy! Voor ieder wat wils!
De verschillende kleuren bevatten één van de drie speciale effecten:
♦ Glitter Fever
Een sprankelend effect, perfect voor zowel overdag als 's avonds. Toon-op-toon glitters zorgen voor een spectaculair en elegant spiegeleffect, vertaald in deze vier it-kleuren!

♦ Dolly Pearly
Een pareleffect, geeft een onweerstaanbare glans dankzij een textuur met fijne parelmoerdeeltjes. Zachte kleuren met een heerlijk volume, zoals chic beige, rozetinten en fris oranje.

♦ Pur Manifesto
Zorgt voor een puur effect. Hier spelen ze met kleur en glans dankzij de vele finisheffecten. Felrood wordt zo  een transparante siroop, rozebeige geeft een milky effect en felroze verblindt met een vinyllakfinish.

In deze uitgebreide collectie zijn er ook 4 It Shades (zie Glitter Fever)! Vier must-have kleurtjes: rood, roze, nude en koraalrood, die ook werden omgedoopt tot heerlijke nagellakjes, dus bij deze nieuwe Dior Addict Gloss collectie vind je ook vier nieuwe Dior Vernis kleurtjes terug, in dezelfde tinten: Princess, Spring Ball, Diablotine en Délice.
Ook nieuw is de Dior Gel Coat, een topcoat die je nagels van een unieke glans voorziet!

Wat denken jullie van de nieuwste producten? Ga je het liefst voor glitter, parelmoer of puur?
Petra x

Dior Addict Ultra-Gloss - €31,70
Dior Addict Nagellak - €24.80
Verkrijgbaar vanaf 10 april 2013 in de parfumerie