Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beyoncé Pulse NYC

Het is hier blijkbaar een sterrenweekje op de blog ;) Eerder deze week toonde ik al de Katy Perry wimpers van Eylure en de Lipglass van Nicki Minaj voor MAC Viva Glam, vandaag het nieuwste parfum van Queen B., Beyoncé Pulse NYC.Voor de nieuwste geur in haar parfumcollectie inspireerde Beyoncé zich op de culturele hoofdstad van de wereld, New York, waar ze zelf opgroeide.
De Beyoncé Pulse NYC is de eerste geur met 'Red Velvet Cupcakes', dit is dan ook één van de favoriete dessertjes in NY, gekend voor zijn vanillegeur en crèmevulling.

De geur opent met fruitige topnoten van framboos, granaatappel en peer, samen met fleurige pioenroos en Arabische jasmijn.
De hartnoten bevatten de heerlijke geur van orchideeën, wat Beyoncé's lievelingsbloemen zijn.
Basisnoten zijn patchoeli, kasjmier, muskus en Red Velvet Cupcake.

De flacon is transparant en kristalvormig, geïnspireerd door de typische New Yorkse wolkenkrabbers. Hij staat omgekeerd in een metallic blauw- en zilverkleurige dop. De verpakking zelf is een holografisch doosje, dat licht uitstraalt en glinstert, geïnspireerd op the city that never sleeps!

Ik vind de verpakking apart. Mooi maar niet zo heel handig! Maar aangezien dat ze zich profileren als eerste parfum met de geur van Red Velvet Cupcakes, mocht de flacon gerust in de vorm van een cupcake zijn voor mij, haha!
De geur is heel erg zoet en na een tijdje ruikt je ook een fruitige patchoeli geur. Hij blijft heel lang hangen, dus dat is echt wel een geslaagde combinatie.

Wat denken jullie van dit parfum?
Petra x

Beyoncé Pulse NYC - verkrijgbaar vanaf februari 2013 bij warenhuizen en drogisterijen
Eau de parfum 15ml - €17.79 / 30ml - €26.44 / 50 ml - €36,61
Body lotion 200 ml - €12,71
Shower gel 200 l - €12,71