Mogelijk gemaakt door Blogger.

OPI x Oz The Great and Powerful: When Monkeys Fly!

Nagellak-merk OPI doet het opnieuw met Disney! Ze lanceren een limited edition collectie, met zes nagellakjes, geïnspireerd op de nieuwste Disneyfilm Oz The Great and Powerful!
De film, met oa. James Franco & Mila Kunis, loopt al sinds 13 maart in de bioscoop, de nagellak-collectie komt er eind maart aan, deze week dus!!
De collectie bevat neutrale tinten in wit, beige en roze, maar ook glitterende lakjes met witte, gouden of zilveren confetti! Ik toon jullie het lakje When Monkeys Fly!, boordevol gouden glitters!Het lakje wordt omschreven als: I'm simply bananas for this gold confetti. En inderdaad, het is een crazy lakje, maar eentje waar je echt wel happy van wordt!
Het bevat verschillende soorten glitters, van grote gouden flakes tot kleine en mini holografische glittertjes! Opvallen doe je zeker ermee, dus ik gebruikte het lakje boven een neutrale kleur, maar het is echt fun!

Het lakje lakt eigenlijk best makkelijk, al moet je de flakes soms een beetje in de juiste richting plaatsen, hoe jij precies wil dat ze er gaan uitzien, zodat er niet bv. aan één kant van je nagel heel veel glitters zijn, en dan aan de andere kant helemaal niets. De glitters zijn ook helemaal niet opgekruld ofzo, het zijn echt 'flakes' die je wat voelt, maar ze zijn toch redelijk plat. Je kan er eventueel nog een extra topcoat over aanbrengen om het iets zachter te maken, maar mij stoort het eigenlijk niet!

Hier zie je de volledige collectie:

Wat vinden jullie van de collectie? En van het When Monkeys Fly lakje?
En gaan jullie trouwens de film gaan zien?
Petra x

OPI - limited edition Oz The Great and Powerful - €14.50/st.
Ook verkrijgbaar: mini pakketje met vier lakjes - €18.50
Verkrijgbaar vanaf eind maart 2013 bij oa. planet parfum of kijk hier voor meer verkoopsadressen.