Mogelijk gemaakt door Blogger.

MAC Viva Glam Nicki 2 Lipglass

Een nieuwe maand is van start gegaan, én een nieuw seizoen in het vooruitzicht, wat meestal wil zeggen veel nieuwe producten, collecties, samenwerkingen, toffe kleurtjes, ...
Vandaag heb ik er zo eentje voor jullie! De nieuwe samenwerking van Nicki Minaj voor MAC Viva Glam!
Vorig jaar was ze ook al het gezicht voor de campagne, dit jaar gaat ze voor een Viva Glam Nicki 2 Lipstick & Lipglass in pastel lavender pink.

De opbrengst van deze producten gaat naar het MAC aidsfonds, die mannen, vrouwen en kinderen met hiv/aids helpen! Altijd goed om weten, je collectie uitbreiden en daarbij het goede doel helpen!
Nicki Minaj ging deze maal voor een duo van Lipstick & Lipglass in een nieuwe kleur. Ik toon jullie vandaag de Lipglass, in een lichte lavendel-roze kleur met subtiele shimmers.

Het is semi-sheer dus minder opvallend dan de lipstick, wat hem wel meer draagbaar maakt! Het is een speciale kleur die niet voor iedereen is weggelegd. Mij deed hij een beetje denken aan fristi ;).
Als je hem niet te fel aanbrengt, vind ik het best een mooie kleur! Maar hij brengt niet zo makkelijk aan, hij is redelijk dik en kruipt ook in de lijntjes van de lippen. Maar al bij al een mooi product!

Wat vinden jullie van deze Lipglass?
Petra x

MAC Viva Glam Nicki 2 Lipglass - €17.50, Lipstick - €18
Verkrijgbaar vanaf maart in alle MAC stores.