Mogelijk gemaakt door Blogger.

My Hair Loves...

Vandaag het eerste artikel van een nieuwe rubriek, waarbij ik mijn favorieten op een rijtje zet. Vandaag My Hair Loves..., maar later volgen nog de favorieten van mijn handen, ogen, ...
Voor mijn haar gebruik ik elke maand wel een andere shampoo, conditioner en masker, de ene heb ik al liever dan de andere, maar voor deze producten is het wat moeilijk om er echt één favoriet uit te halen. Verder qua styling doe ik niet zo heel erg veel met mijn haar, af en toe zorgen voor een beetje volume en vooral letten op verzorging, maar ik heb wel enkele favorieten, dus die toon ik jullie vandaag graag eens!

♦ L'Oréal Professionnel Mythic Oil


Hoog op mijn favorieten-lijstje, maar dat weten jullie waarschijnlijk al wel, is een haarolie! Ik wissel regelmatig wel eens van merk, maar op nummer één staat toch de Mythic Oil van L'Oréal Professionnel.
Sinds kort staat deze Couture Edition van topdesigner Dilek Hanif in de badkamer te pronken, die de verpakking een Oosterse tint gegeven heeft. Er zit ook een armbandje rond het flesje, dus dat is een leuk extraatje.

De werking van de olie is gewoon dezelfde als die van de originele versie, lees hier nog eens mijn volledige review. Ik ben fan want hij maakt mijn haar heerlijk zacht, verzorgt het enorm en het ruikt heerlijk! Ook fijn vind ik dat hij de droogtijd korter maakt als ik hem aanbreng net voor het drogen.

♦ Redken Style Connection
Ik was mijn haar om de andere dag, maar als ik eens een dagje thuis ben, of gewoon heel snel moet zijn, durf ik al eens gebruik maken van een droogshampoo. Mijn favoriet is de Redken Powder Refresh. Gewoon schudden, verstuiven en kammen, en je haar is terug fris en niet meer vettig. Hij laat geen restjes of een witte waas achter, en heeft een heerlijke geur.

In dezelfde Style Connection-lijn van Redken, gebruik ik ook regelmatig de Quick Tease, een product om je haar volume te geven. Kan tegen de wortels van het haar gebruikt worden. In het haar sprayen en daarna een kam of borstel gebruiken om het haar te touperen.

♦ Matrix Design Pulse Mega Dust
Naast de Quick Tease, gebruik ik ook regelmatig de Mega Dust van Matrix om volume in het haar te creëeren. Een klein flesje, met een groot resultaat en het gaat snel. Het is een poeder, dat je gewoon een beetje op je hand strooit, en zo verdelen op de haarwortels en de rest van het haar.
Even met je vingers door het haar, and Hello Volume!! Het geeft een matte afwerking en zowat een nonchalante out-of-bed look!

♦ Dove Detangling & Care Spray
Je haar voorzien van volume, kan zorgen voor droog haar en ook knopen. Daarom maak ik vaak gebruik van een spray om het makkelijk door te kammen en het tegelijkertijd ook te verzorgen.
Deze nieuwe spray van Dove is daar perfect voor. Het is als het ware een conditioner voor het haar die je niet hoeft uit te spoelen. Maakt het haar zacht, het ruikt terug heerlijk en je kamt het haar makkelijk door. I love this!

♦ Pantene Hydraterende Soufflé
Aan deze 'slagroom' voor het haar heb ik deze winter al veel gehad. Het is de Hydraterende Soufflé van Pantene, een haarverzorging zonder uit te spoelen die zorgt voor een optimale hydratatie, dankzij zijn extra hoge dosis provitamine B5.
Kan aangebracht worden op droog haar om je haar eens een boost te geven overdag, maar ik gebruik het vooral na het wassen, aanbrengen van de punten naar de wortels toe. Mijn haar is vol maar voelt heel luchtig aan, en is er heel zacht mee, een aanrader!
Ook het serum in deze reeks gebruik ik af en toe, het herstelt droge en beschadigde haarpuntjes.

♦ Braun Satin Hair 7 Brush
Zo, dit waren mijn meeste gebruikte producten van de laatste maanden voor het haar, naast shampoo, conditioner en een masker. Daarnaast maak ik nog elke dag gebruik van de Satin Hair 7 Brush van Braun om mijn haar te kammen, perfect tegen statisch haar en geeft glans en gladheid aan het haar (lees hier nog eens de volledige review en voor en na).
Ook gebruik ik elke dag rekkertjes in mijn haar, ik kies voor die zonder metalen tussenstukje, zo kan mijn haar er ook niet blijven tussensteken, en deze gaan ook minder snel kapot vind ik!

Zo, dit waren mijn haar-favorieten! Hopelijk vinden jullie het een leuk artikeltje, en laat mij bij de comments ook jullie favorieten weten! Welke favorieten willen jullie volgende week graag zien verschijnen?
Petra x