Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pink desserts with La Petite Robe Noire by Guerlain

La Petite Robe Noire, het heerlijke parfum van Guerlain, vierde haar eerste verjaardag, en ik was één van de genodigden op het feestje! Het was ook helemaal mijn stijl want er waren cupcakes, taart en een heus pink dessertbuffet, zet daarbij nog een overload aan make-up, en dan kan je wel zeggen dat ik mij helemaal  thuis voelde!De verjaardag werd niet alleen gevierd met zoetigheid, er werd ook een nieuw zwart kleedje aan de Guerlain collectie toegevoegd, namelijk La Petite Robe Noir Eau de Toilette. Een bloemige frisse geur, zachter en luchtiger dan het origineel, perfect voor de lente en zomer.
Hij werd op een waaier aangebracht en zo rook de hele ruimte heerlijk (ik zie me al helemaal zitten op een zomers terras met mijn Guerlain-waaier, nu nog goed weer natuurlijk).

Naast lekker eten, konden we ook de make-upcollecties van Guerlain gaan ontdekken. Zo kon je je haar en nagels laten doen, de nieuwe Gloss D'Enfer uitproberen, een heerlijke lipgloss in 20 verschillende kleuren, en kregen we wat meer info over de heerlijke zomerproducten nl. de bronzers en de zelfbruiners uit de Terracotta collectie!

Ik liet mijn lippen bijwerken, die eerst werden ingekleurd met een lichtbruin potlood, en daarna een prachtige nude/lichtroze gloss kregen! Ik was direct verkocht.
Daarna ging een een kijkje nemen bij de Terracotta lijn, ik voelde mij al helemaal in zomerse sferen.
De Terracotta New 4 Seasons bestaat uit prachtige bronzers voor het gezicht, voor een lichte, medium tot zelfs een donkere huidskleur. Ze bestaan uit vier verschillende tinten in één doosje, de bedoeling is dat je de donkerste kleuren gaat blenden en onder je jukbeen aanbrengt, en de lichtste kleuren erboven aanbrengt en zo met ronde bewegingen ze tot op je voorhoofd gaat verdelen. Het poeder heeft ook een heerlijke geur.

Daarnaast in het Terracotta-gamma vind je ook een reeks zonneproducten voor deze zomer, zoals een Sun Scrub, een Sun Serum, een Healthy Glow foundation, een zelfbruiner Sunless en de Jambes De Gazelle, een heerlijke mist die je huid direct een bruin kleurtje geeft, maar die je ook zo kan wegwassen met water en zeep, dus het is geen zelfbruiner.
Ik ben fan van deze producten, en vooral van hun heerlijke zomerse geur!

Dit was een leuke afsluiter van de dag, maar de wishlist is nu oh zo groot geworden!
Wat denken jullie van de nieuwe producten en nieuwe geur?
Petra x

De nieuwe producten zullen vanaf 1 mei 201 verkrijgbaar zijn in de parfumerie (maar ik schrijf later zeker nog een artikeltje over de nieuwe lipgloss, lakjes en de zomerproducten).