Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Wisselende temperaturen, verwarming, stress, irritatie... factoren die ervoor zorgen dat je huid heel droog kan aanvoelen. Daarom is het noodzakelijk om de huid goed te gaan hydrateren. Omdat vooral 's nachts de huid meer vocht verliest, introduceert Clinique de nieuwe Moisture Surge Overnight Mask, voor extra vochtinbreng gedurende de hele nacht.
Het is een verzachtend en voedend nachtmasker met dieptewerking die de vochtvasthoudende eigenschappen van de huid versterkt.

Deze 'no-rinse' formule werkt de hele nacht en maakt optimaal gebruik van de uren waarin u rustig ligt te slapen. Een intensieve, voedende vochtinbreng en de huid is de volgende ochtend onvoorstelbaar zacht, glad, vol en soepel.
Het is vetvrij, 100% parfumvrij en door dermatologen getest, perfect dus voor elke huid!
's Avonds aanbrengen als laatste stap in u huidverzorging. Omdat de crème 's nachts werkt, hoeft u uw huid pas de volgende ochtend af te spoelen.

Moisture Surge Overnight Mask is een ultrarijk crèmemasker en zorgt voor intense hydratatie met behulp van hyaluronzuur, dat een onzichtbaar netwerk met maximale vochtretentie creëert:
♦ Intensieve vochtinbreng
♦ Herstel en versterking van de huidbarrière
♦ Kalmerende en verzachtende ingrediënten

Ik was al een grote fan van de Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator (lees hier nog eens mijn review). Een crème die ik ook 's avonds gebruikte voor ik ging slapen, de perfecte nachtcrème, die mijn huid terug zacht maakte, weg met droge plekjes en een trekkerige huid. Met pijn in het hart haalde ik de laatste restjes uit de pot, maar ik was zo blij dat ik diezelfde week deze Moisture Surge Overnight Mask in de brievenbus vond. Ik gebruikte hem die avond direct, en stond op met... een zachte huid, jeej!
Hij voelt heel voedend aan, maar helemaal niet vettig. Laat zeker geen vettig laagje achter op je hoofdkussen, en ook de volgende morgen sta je op met een normaal, zacht aanvoelend gelaat.
Velletjes onder mijn neus, droge plekjes op mijn gelaat,... verdwijnen dankzij dit heerlijke masker!

Wat denken jullie van dit product? Zou dit iets zijn voor jou?
Petra x

Clinique Moisture Surge Overnight Mask
100ml - €38.50
Verkrijgbaar sinds half februari in de parfumie en op clinique.be